16.9 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialDieta 5 in 7: slabesti 5 kg in 7 zile. Lichidele joaca...

Dieta 5 in 7: slabesti 5 kg in 7 zile. Lichidele joaca un rol important!

Slabeste 5, 10, 20 kg sau chiar mai mult cu cea mai concentrata formula de slabire 100% naturala

Ce este Slim Drop 10?

Slim Drop 10 alatura 10 devoratori de grasime 100% naturali, atent selectionati pentru proprietatile lor active de topire a grasimii. Sub forma de picaturi, pastrand intacta toate puterea lor de ardere, agentii de slabire din Slim Drop 10 sunt absorbiti direct de catre sange, fara a mai trece prin sistemul digestiv.

Cum functioneaza Slim Drop 10?

Sub forma de picaturi concentrate, insumand 10 super devoratori de grasime 100% naturali, Slim Drop 10 actioneaza simultan asupra celor 4 puncte cheie ale slabitului:

1. Arderea grasimilor: Slim Drop 10 permite eliminarea a maximum 600g de grasime in 8 ore (rezultatele observate variaza intre 400 si 600 grame).

2. Neutralizarea carbohidratilor: Slim Drop 10 blocheaza accesul carbohidratilor in circulatia sangvina si transformarea acestora in grasimi.

3. Accelerarea metabolismului: Slim Drop 10 stimuleaza arderile si creste nivelul de energie, redinamizand intregul organism.

4. Controlul apetitului: cu Slim Drop 10 vei uita de pofta de rontait de necontrolat si vei manca portii mai mici si mai rare.

Cum se folosesc picaturile Slim Drop 10?

Vei vedea cat de simplu si placut este sa slabesti cu Slim Drop 10! Le poti folosi pentru bauturi calde (ceaiuri, infuzii) sau reci (sucuri naturale de fructe sau legume, ceaiuri cu gheata, limonade fara zahar), fara nicio teama ca le vor putea schimba gustul!

Slabeste acum cu Slim Drop 10! Mai multe detalii pe site.

 

Cele mai citite

Controverse legate de camere video în sălile de clasă ale școlilor

Reprezentanții profesorilor se opun proiectului prin care Guvernul vrea să impună instalarea camerelor video de supraveghere în sălile de curs ale școlilor. În data de...

Eclipsată de Rareș Bogdan, Iulia Albu ar putea da găina pe păun, pentru a se apropia de coloritul batistuțelor europarlamentarului

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Criticul de modă Iulia Albu a ajuns să fie extrem de invidioasă pe europarlamentarul Partidului Național Liberal (PNL) Rareș Bogdan. Coloratele batistuțe...

Arest la domiciliu pentru medicul care a uitat o compresă în ambdomenul unei paciente, iar aceasta a murit

Medicul care a operat o femeie din localitatea dâmboviţeană Dragomireşti şi ar fi uitat o compresă în abdomenul acesteia, lucru ce a dus la...
Ultima oră
Pe aceeași temă