10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialMedicover deschide o noua clinica multidisciplinara la Ploiesti

Medicover deschide o noua clinica multidisciplinara la Ploiesti

 

Medicover, unul dintre cei mai importanți operatori de servicii medicale private din România, inaugurează o nouă clinică multidisciplinară la Ploiești, în urma unei investiții de 400.000 euro. Aceasta pune la dispoziția pacienților peste 25 de specialităţi medicale, inclusiv Medicina Muncii, precum și un centru acreditat de vaccinări internaţionale. De asemenea, clinica Medicover Ploiești reprezintă prima unitate locală acreditată Petroleum Doctor, specialitate dedicată persoanelor care lucrează pe platforme marine în Marea Nordului.

Cu peste 25 de specialități medicale la standarde suedeze, Medicover Ploiești este una dintre cele mai mari clinici multidisciplinare din România, fiind situată în zona centrală a orașului, pe strada Mihai Eminescu. Astfel, pacienții beneficiază de acces facil la îngrijire de cea mai înaltă calitate în domenii precum Cardiologie, Oncologie, Pediatrie, Ultrasonografie, Ortopedie, Chirurgie vasculară, Reumatologie și multe altele. Clinica a presupus o investiție de aproximativ 400.000 euro.

Printre facilitățile oferite de noua clinică se numără și un centru acreditat de vaccinări internaţionale, alături de un departament specializat în Medicina Muncii. De asemenea, aici se găsește singurul centru local acreditat Petroleum Doctor, dedicat persoanelor care lucrează pe platforme marine în Marea Nordului. Acesta este condus de Dr. Silvian Cioată, care deţine o diplomă eliberată de Norwegian Centre for Maritime Medicine şi atestată de County Governor of Rogaland din Norvegia.

„Suntem încântați să inaugurăm această nouă clinică la Ploiești, o clinică multidisciplinară cu care rețeaua noastră internațională se poate mândri”, a declarat Adrian Peake, directorul general al Medicover România. „Acest nou pas de extindere a Medicover România ne aduce mai aproape de atingerea obiectivului nostru pe termen lung, de a furniza servicii medicale de cea mai înaltă calitate în cât mai multe zone ale țării.”

În prezent, echipa de profesioniști cu experiență a clinicii Medicover Ploiești reunește 27 de medici și este de așteptat să se extindă în perioada următoare. Asemenea tuturor centrelor din rețeaua Medicover, clinica din Ploiești corespunde celor mai înalte standarde internaționale de calitate și este dotată cu echipamente de ultimă generație.

 

 

 

 

 

 

Despre Medicover

 

Grupul Medicover, prezent de 20 ani pe piața serviciilor medicale private, este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii medicale private din Europa Centrală și de Est și oferă servicii medicale integrate pacienților din 14 țări (România, Polonia, Suedia, Turcia, Ungaria, Germania, Marea Britanie, Ucraina, Belarus, Bulgaria, Serbia, Georgia, Republica Moldova, Rusia), cu 100 de clinici Medicover, 80 de laboratoare, 300 puncte de recoltare, peste 6,5 milioane de pacienți anual și peste 12.000 de angajați.

 

Ȋn România, Medicover dispune de o rețea de 16 clinici proprii în București și în țară (Timișoara, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Ploiești, Brașov) și de un spital generalist – Spitalul Medicover. Spitalul Medicover din România corespunde celor mai înalte standarde medicale – modern, sigur, aproape de pacienți – și include toate departamentele: ambulator, spitalizare de zi, precum şi o gamă variată de specialități medicale şi chirurgicale – Oncologie Medicală, Chirurgie Generală, Chirurgie Bariatrică, Chirurgie Ortopedică, Chirurgie Oncologică, Chirurgie Plastică, Chirurgie Ginecologică, precum și Maternitate, Medicină Materno-Fetală, Neonatologie și Pediatrie.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă