12.4 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialMinistrul Sănătăţii a fost în inspecție la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia

Ministrul Sănătăţii a fost în inspecție la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia

Ministrul Sănătăţii Nicolae Bănicioiu a fost, joi, în inspecție la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia care se află într-un proces de reabilitare.

“Am acceptat invitaţia reprezentanţilor Consiliului Judeţean de a verifica, împreună cu specialiştii din domeniu, stadiul lucrărilor de reabilitare şi consolidare a infrastructurii Spitalului Judeţean de Urgenţă Slobozia. Ca de fiecare dată susţin şi încurajez astfel de inţiative ale autorităţilor locale publice care investesc şi se implică pentru îmbunătăţirea sistemului medical”, a declarat Nicolae Bănicioiu, ministrul Sănătăţii.

Consiliul Judeţean a alocat peste 3,4 milioane de lei pentru reabilitarea şi consolidarea infrastructurii spitalului Judeţean de Urgenţă Slobozia. Acesta este cel mai important spital din județ, unde se tratează majoritatea urgențelor. În unitatea sanitară funcţionează 12 linii de gardă permanente. Unitatea sanitară are 14 structuri (sectii si compartimente), Unitate de Primiri Urgente la standarde ridicate şi 510 paturi.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă