12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialOlivia Steer cere Ministerului Sănătății informații oficiale despre epidemia de rujeolă și...

Olivia Steer cere Ministerului Sănătății informații oficiale despre epidemia de rujeolă și susține că vaccinarea ar distruge sistemul imunitar

Olivia Steer a anunțat, pe pagina ei de Facebook, o petiție pe tema actualei epidemii de rujeolă, petiție semnată deja de o serie de părinți.

Documentul este adresat către Ministerul Sănătății, căruia i se cer informații legate de “așa-zisa epidemie de rujeolă”.

“Nu caută nimeni să ne ucidă prin vaccinare. Ci doar să ne distrugă … sistemul imunitar și echilibrul intern”, susține Olivia Steer.

Ea prezintă un mesaj primit de la o mamă care s-a declarat anti-vaccinare și care susține că, deși toți copiii din grădinița în care lucrează au fost vaccinați, acest lucru nu a împiedicat ca, în 4 luni, 38 din 65 de copii să fie diagnosticați cu rujeolă.

“Nu, nu…nu cauta nimeni sa ne ucida prin vaccinare. Ci doar sa ne distruga ceea ce avem, prin nastere, perfect: sistemul imunitar si echilibrul intern. Pentru ca noi, pentru acest sistem, suntem folositori vii si bolnavi, consumatori avizi de medicatie si sisteme medicale de recuperare. Rezultatul??? Copiii nostri sunt din ce in ce mai bolnavi si mai bolnaviciosi. Jumatate din a fi parinte inseamna, azi, mersul la medic si la farmacie”, susține Olivia Steer.

Institutul Cantacuzino a confirmat, joi, că un al treilea copil a murit de rujeolă. În primele opt luni ale anului, s-au înregistrat 675 de cazuri de rujeolă, în 23 de județe, iar doi copii și-au pierdut viața. Potrivit Ministerului Sănătății, creșterea este mai mult decât alarmantă, comparativ cu 2015, când au fost confirmate șapte cazuri și niciun deces.

„Ministerul Sănătății condamnă în cei mai duri termeni campaniile iresponsabile împotriva vaccinării copiilor. Rezultatele acestora se traduc, de exemplu, în înmulțirea cazurilor de rujeolă de zeci de ori într-un singur an”, informa joi Ministerul Sănătății.

Citește și:  Autoritățile confirmă: Un al treilea copil a murit de rujeolă

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...
Ultima oră
Pe aceeași temă