15.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialPolițistul călcat cu mașina de milionarul turc, în STARE CRITICĂ

Polițistul călcat cu mașina de milionarul turc, în STARE CRITICĂ

Poliţistul de la Brigada Rutieră accidentat de omul de afaceri turc, Gheorghe Ionescu,  se află în continuare în terapie intensivă în stare deosebit de gravă, informează Mediafax.

Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, a anunțat, marți, că pacientul este, în continuare, în stare deosebit de gravă, fără modificări faţă de ziua precedentă.

Citește și: Milionarul turc, care a băgat în comă un polițist, era beat la volan. Ce alcoolemie avea omul de afaceri

Spitalul Floreasca menţionează că poliţistul de la Brigada Rutieră rămâne internat în terapie intensivă, iar o echipă medicală multidisciplinară supraveghează permanent starea sa, aplicând măsurile de terapie intensivă adecvate.

Unitatea medicală informa, cu o zi în urmă, că poliţistul, în vârstă de 44 de ani, are politraumatism, traumatism cranio-cerebral grav cu focare hemoragice multiple şi edem cerebral difuz, fractură fronto-parietală stângă, traumatism toracic forte cu multiple fracturi costale şi fractură sternală, contuzie pulmonară stângă şi hemotorax stâng, traumatism abdominal sever cu ruptură splenică, contuzie pancreatică şi multiple leziuni mezenterice cu ischemie de intestin subţire, contuzie renală stângă şi hematom retroperitoneal minim.

Citește și: Referat. Dezvăluiri ȘOCANTE despre accidentul produs de omul de afaceri turc

“Pacientul a fost supus unor multiple intervenţii chirurgicale: montarea unui senzor de monitorizare a presiunii intracraniene, drenaj pleural stâng, splenectomie şi enterectomie largă, cu asigurarea hemostazei. În data de 03/08/2015, ora 13.00, pacientul se afla în secţia de terapie intensivă în stare deosebit de gravă, analgo-sedat continuu, pe suport ventilator pentru insuficienţă respiratorie hipoxemică severă, cu susţinerea funcţiei hemodinamice cu suport vasopresor în doze mari, cu hemodiafiltrare continuă şi reechilibrare hidroelectrolitică conform monitorizării hemodinamice miniinvazive, cu antibioterapie cu spectru larg”, transmiteau, luni, reprezentanții Spitalului Floreasca.

Accidentul s-a produs duminică, în jurul orei 03.30, în zona intersecţiei străzii Nicolae Caramfil cu Şoseaua Pipera, unde poliţistul era împreună cu alţi agenţi de la Brigada Rutieră a Capitalei, pentru un control în trafic.

Omul de afaceri turc, care a accidentat grav un poliţist, a condus sub influența băuturilor alcoolice. Proba de sânge recoltată după accident a relevat că Abdullah Atas avea o alcoolemie de 1,65 la mie.

Turcul Abdullah Atas a fost arestat preventiv pe o perioadă de 30 de zile pentru tentativă de omor și ultraj. 

 

Cele mai citite

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Elevii vor intra de vineri în vacanţă, după finalizarea cursurilor, şi se vor întoarce în şcoli miercuri, 8 mai, potrivit calendarului aprobat de Ministerul...

Tichetele casnice: cum le pot folosi firmele și persoanele fizice

Sistemul de plată prin tichete a activităților casnice e funcțional și tocmai a fost modificat de Guvern printr-o ordonanță de urgență, deși acesta ar...

Universitatea Craiova, primul eșec cu Gâlcă pe bancă! Oltenii au fost surclasați pe teren propriu de CFR Cluj

Universitatea Craiova a pierdut pe teren propriu în fața celor de la CFR Cluj cu scorul de 0-1, în etapa a șasea a play-off-ului...
Ultima oră
Pe aceeași temă