9.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialPremierul Cioloş a aprins o lumânare pentru cei trei bebeluşi care au...

Premierul Cioloş a aprins o lumânare pentru cei trei bebeluşi care au murit în Argeș

Premierul Dacian Cioloş a aprins o lumânare şi s-a recules câteva minute vineri, la Piteşti, alături de cele câteva persoane strânse în Piaţa Vasile Milea pentru a-i comemora pe cei trei bebeluşi care au murit după ce au fost diagnosticaţi cu sindrom hemolitic-uremic, informează Agerpres.

Cioloş a oprit lângă grupul din Piaţa Vasile Milea în momentul plecării spre Bucureşti, după încheierea ceremoniei de instalare a noului prefect de Argeş. 

După ce a aprins o lumânare şi a păstrat un moment de reculegere, premierul a discutat câteva minute cu oamenii, care i-au cerut să urgenteze verificările pentru stabilirea cauzelor îmbolnăvirii copiilor şi pentru identificarea celor responsabili. 

Premierul Cioloş a vizitat vineri Spitalul de Pediatrie Piteşti, unde au fost trataţi iniţial copiii bolnavi, fiind însoţit de ministrul Sănătăţii, Patriciu Achimaş-Cadariu.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă