13.9 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialProtectie solară foarte înaltă cu aplicare fără întindere

Protectie solară foarte înaltă cu aplicare fără întindere

BIODERMA lansează o nouă generație de fotoprotecție: aplicare FĂRĂ ÎNTINDERE. Photoderm MAX Brume SPF 50+ oferă o fotoprotecție foarte înaltă, se aplică din orice poziție, nu necesită întindere, este ideal pentru activitățile sportive, are un efect revigorant și este 100% transparent.

Adevărul biologic

Soarele este vital pentru sănătatea și starea noastră de bine. Dar, protecția noastră naturală nu este suficientă pentru a permite pielii noastre să lupte împotriva efectelor nocive ale soarelui. Dermatologii recomandă aplicarea de fotoprotecție la fiecare 2 ore. Cu toate acestea, de cele mai multe ori renunțăm să mai folosim fotoprotecție atunci când ne gândim că mâinile vor rămâne lipicioase sau că nisipul se va lipi de piele.

Răspunsul biologic

Combinația brevetului BIOPROTECTIE CELULARĂ® și a filtrelor UVA / UVB stimulează apărarea naturală a pielii împotriva soarelui. Grație dispozitivului de aplicare, Photoderm MAX Brume SPF 50+ nu necesită întindere și se aplică foarte ușor, din orice poziție, doar prin pulverizare. Este ideal inclusiv pentru bărbați și zonele cu pilozitate.

Photoderm Max Brume SPF 50+ poate fi aplicat inclusiv pe pielea umedă, este foarte rezistent la apă și ideal pentru activitățile sportive. Are un efect revigorant și este 100% transparent. Pielea este protejată atât în interior, cât și în exterior. Într-un mod durabil.

Preț recomandat în farmacii:

Photoderm MAX Brume SPF 50+ – 86 RON

Cele mai citite

Iohannis o poate acuza pe Andra că i-a furat opera “Pas cu pas”

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Dacă își tot vede năruit visul de a ajunge secretar general al Alianței Atlanticului de Nord (NATO), iar cu meditațiile nu...

Marcel Ciolacu, ferm convins că România va avea până la sfârșitul anului o inflație de sub 5%

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că trendul inflaţiei este unul descendent, iar pe finalul acestui an va coborî sub cinci la sută. Acesta a...

Tânăra antrenată de maestra emerită a sportului, Mirela Pașca, înscrisă în campania „100 de tineri pentru dezvoltarea României”

Antonia Dragomir, o tânără gimnastă de doar 11 ani, a devenit un nume cunoscut în lumea gimnasticii românești și internaționale, datorită talentului său remarcabil...
Ultima oră
Pe aceeași temă