14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialSpitalul Colentina are un nou manager, după o demitere controversată

Spitalul Colentina are un nou manager, după o demitere controversată

Spitalul Clinic Colentina are, începând de luni, un nou manager interimar, dr. Silvi Ifrim, prin decizie a primarului general al Bucureştiului, Gabriela Firea. Numirea survine demiterii controversate a dr Bogdan Andreescu, acuzat fără vină că a ţinut în frig pacienţii şi cadrele medicale pe 8 ianuarie, în urma unei avarii la alimentarea cu agent termic deoarece RADET nu a furnizat căldură la parametri normali la Spitalul Colentina, dar şi la Institutul Marei Balş. 

„Îi urez mult succes doamnei doctor Ifrim și am convingerea că activitatea va decurge normal în Spitalul Colentina, în beneficiul pacienților, date fiind atât valoarea de necontestat a colectivului medical, cât și experiența noului manager, care în cei 30 de ani petrecuți în acest spital a reușit să cunoască foarte bine toate problemele”, a declarat primarul general Gabriela Firea, potrivit unui comunicat de presă.

Absolventă a Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, dr. Silvi Ifrim este medic primar de medicină generală, medic specialist în Diabet, Nutriție și Boli metabolice, având competențe în ecografie generală și vasculară.

În anul 2004 a devenit doctor în științe medicale, iar în 2007 a obținut competențe în Managementul Spitalelor.

Cu excepția primilor doi ani de stagiatură și a ultimelor opt luni în care a ocupat poziția de manager al Institutului Național de Gerontologie și Geriatrie „Ana Aslan”, dr. Ifrim și-a desfășurat activitatea, timp de 30 de ani, în cadrul Spitalului Clinic Colentina.

Începând din anul 2002, a condus compartimentul/ secția de Diabet, nutriție și boli metabolice.

Potrivit municipalității, în scurt timp vor fi făcute publice rezultatele auditului financiar de la Spitalul Colentina, precum și un raport complet privind corectitudinea deciziilor fostului management în legătură cu fluxurile medicale din această unitate spitalicească.

Elena Marinescu
Elena Marinescuhttp://elena-marinescu
Elena Marinescu, redactor Rl online
Cele mai citite

Presa din Israel, despre presupusul atac asupra Iranului

Presupusul atac asupra Iranului ar trebui interpretat ca un avertisment adresat Teheranului cu privire la capacităţile ofensive ale Israelului şi ca un semn că Israelul...

Israelul, atac cu rachete asupra Iranului

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News...

Trei avioane F-16 cumpărate din Norvegia au ajuns în România

Trei aeronave F-16 Fighting Falcon achiziţionate de România de la Regatul Norvegiei au aterizat, astăzi, la Baza 71 Aeriană "General Emanoil Ionescu" de la...
Ultima oră
Pe aceeași temă