11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSportFormula 1Sefi ai Curtii de Apel Craiova si ai AMR, doi membri CSM,...

Sefi ai Curtii de Apel Craiova si ai AMR, doi membri CSM, implicati in aranjarea examenelor de promovare

Mihaela Elisabeta Cotora, presedinta Curtii de Apel Craiova, judecatorii Dan Spanu si "Gabi"  de la Asociatia Magistratilor din Romania, alti judecatori, ca si doi membri CSM apar in dosaruI  in care se investigheaza aranjarea promovarii pe functii de conducere la Curtea de Apel Craiova.

In retea este implicat si presedintele Tribunalului Mehedinti, Corneliu Popescu,  urmasul actualului mebru al CSM, Norel Popescu, cel ales in consiliu "cu autocarul PSD".

Scandalul dateaza dinaintea arestarii baronului PSD de  Mehedinti, Adrian DUICU, pentru trafic de influenta din biroul fostului premier Victor Ponta.

Reamintim ca la aceasta Curte de Apel, prin trafic de influenta, DUICU  a castigat procesul de incompatibilitate. In intercetarile din  dosarul "DUICU" apare si judecatorul Norel Popescu cu sfaturi date baronului PSD pentru a castiga procesul.

RETEAU, investigata acum atat de DNA, cat si de Inspectia Judiciara,  a incercat sa intervina la membrii comisiei de examinare (in special la cei patru judecatori din comisie: doi de la Curti de Apel, doi de la Inalta Curte). Spre cinstea lor, magistratii din comisia de examinare ar fi sesizat DNA, spun unele surse ale RL. Alte surse afirma ca DNA s-a sesizat din oficiu.

Nu este prima data cand DNA desfiinteaza RETELE de plasat magistrati in functii de conducere, de notorietate fiind scandalul in care deja au fost condamnati membrii unei retele din care a facut parte si Gabriela Ghita, prim-adjunctul fostului procuror general Ilie Botos.

 

Stire in curs de actualizare

Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă