15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleFoodCând dragostea învinge până şi crima organizată

Când dragostea învinge până şi crima organizată

Unul dintre posturile TV preferate ale femeilor din lumea întreagă, TLC, nu ratează momentul de a sărbători pe 14 februarie Valentine’s Day, cu o serie de documentare ce prezintă poveşti de iubire care de care mai haioase, mai periculoase sau mai incitante.

Cuplurile prezentate în aceste programe nu sunt deloc unele clasice, ci aflăm cum este viaţa într-o familie de rromi, care sunt dificultăţile unor soţii de mafioţi sau pericolele relaţiilor din mediul online. Emisiunile prezintă poveşti cu finaluri mai mult sau mai puţin fericite, aşa cum se petrec lucrurile în viaţa de zi cu zi.

Dacă după ce te căsătorești descoperi că în noua ta familie există nume precum Colombo, Luchese și Franzese, noțiunea de „complicații“ capătă un nou înțeles. Cele două episoade din sezonul 2 al emisiunii „Soție de mafiot“, difuzate de la ora 19.00, continuă seria poveștilor despre familii de mafioți, prezentate din perspectiva soțiilor acestora. Având acces fără precedent la o lume secretă, emisiunea dezvăluie trecutul colorat al mafioților și al iubitelor lor, oferind o perspectivă inedită asupra lumii crimei organizate. Urmărim declarațiile fascinante ale lui Toni Marie Fappiano, care s-a confruntat cu cea mai importantă decizie când soțul ei, Michael DiLeonardo, a acceptat să depună mărturie împotriva prietenului său, John Gotti.

Să ai grijă de familie, să gătești, să faci curat și să fii o nevastă de rrom așa cum se cuvine – iată care sunt prioritățile, dar mama clanului,
Nettie Stanley, copila dezlănțuită Mellie și verișoara Kayla sunt departe de a-și duce viața ca niște simple nomade, călătorind de colo-colo și ghicind viitorul în globuri de cristal.

Ele pășesc țanțoșe pe străzile din Martinsburg, Virginia de Vest, îmbrăcate la patru ace, și se dedică îndeletnicirii lor preferate: bârfa.

Deși destăinuirea unor secrete de familie poate declanșa un război total, aceste doamne nu se potolesc niciodată, aşa cum veţi putea vedea într-un nou episod din „Surorile“, prezentat de la ora 21.00.

Dragostea chiar nu cunoaște limite! După ani întregi de căutări, crezi că ți-ai găsit sufletul-pereche. E tot ce
ți-ai dorit vreodată ca partener de viață. E o persoană dulce și inteligentă, dar întâmplarea face că e vărul tău. Sau are cu 30 de ani mai mult decât tine. Sau este la închisoare. Seria “Iubiri neobișnuite“ te invită să treci în revistă tot felul de parteneriate deloc convenționale. Vechiul proverb „Dragostea e oarbă“ nu a fost nicicând mai adevărat, după cum veți vedea urmărind de la ora 23.00 câteva dintre aceste cupluri complet ieșite din comun, a căror iubire a învins cele mai incredibile situații.

Documentarul „Capcane online“ dezvăluie pericolele relațiilor online, relatate din perspectiva victimelor și, uneori, chiar a răufăcătorilor.

Episodul programat la miezul nopţii prezintă povești de dragoste, pierderi și trădări trăite pe rețelele de socializare, un fenomen în plină ascensiune.

Cum au schimbat aceste rețele peisajul întâlnirilor romantice? Și de ce aceleași rețele ajută anumite tipuri de caracter să adopte comportamente sumbre, disperate? Apelând la interviuri și reconstituiri de caz, programul îți prezintă aspectele tragice ale rețelelor de socializare.   

Cele mai citite

Curiozități despre Paștele Catolic: de la tradiții în Marea Britanie până la ouăle de ciocolată din Statele Unite.

Paștele catolic în 2024 se sărbătorește duminică, 31 martie. Iată 12 lucruri interesante despre Paștele Catolic: Fiecare copil din Marea Britanie primește în medie 8,8...

Președintele argentinian, Javier Milei, l-a numit „ asasin” și „ terorist” pe omologul columbian, Gustavo Petro

Diplomații argentinieni vor fi expulzați din Columbia după o serie de insulte din partea preşedintelui argentinian, Javier Milei, care l-a numit "asasin" şi "terorist"...

Șeful armatei estone vrea dublarea bugetului apărării de 3% din PIB

Comandantul armatei estone, generalul Martin Herem, a susţinut joi că ţara sa, ce deja are un buget al apărării de circa 3% din PIB,...
Ultima oră
Pe aceeași temă