9.2 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăLifestyleFoodFOTO + VIDEO. Poveste de dragoste din Al Doilea Război Mondial, descoperită...

FOTO + VIDEO. Poveste de dragoste din Al Doilea Război Mondial, descoperită în coperta unui album

O femeie din America a descoperit o frumoasă poveste de dragoste din timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, când a cumpărat un album vechi, în care a găsit o scrisoare de dragoste ascunsă în copertă, informează The Huffington Post.

Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea imaginile cu soldatul și iubita lui

Citește și: Povestea inedită a surorilor din România care au corespondat cu Emile Zola, Mark Twain şi Jules Verne

Femeia a fost surprinsă să descopere că scrisoarea datată cu anul 1945 și scrisă de un soldat tânăr pentru iubita lui din Kansas. În scrisoare, tânărul se întreba dacă va supraviețui pe front, ca să își mai poată vedea iubita.

„Draga, iubita, fermecătoarea mea Bernadean. Am rămas fără spațiu de scris, dar aș mai fi putut scrie mult mai multe adjective care să te descrie. Ești atât de încântătoare încât mă întreb adesea cum de este posibil să fii a mea. Sunt, cu adevărat, cel mai norocos om din lume, să știi. Și tu ești motivul, Bernadean. Chiar și numele tău sună încântător pentru mine”, i-a scris tânărul soldat iubitei lui.

Ilene Ortiz a fost atât de impresionată de scrisoare, încât a contactat o stație locală de radio, în speranța că va găsi autorul. Încercarea femeii a avut succes. Autorul scrisorii este Bill Moore, care acum are vârsta de 90 de ani și  trăiește într-un azil de bătrâni.

Citește și: GALERIE FOTO. Povestea primei femei manechin din lume

Povestea lui a fost una fericită. S-a întors nevătămat de pe front și s-a căsătorit cu iubita lui Bernadean, cu care a avut trei copii. Cuplul a avut o căsnicie fericită de 63 de ani, care s-a încheiat în anul 2010, când Bernadean a murit: „Eu am iubit-o și ea m-a iubit. Este dureros să nu fiu lângă ea”, a mărturisit bătrânul.

</p>

Cele mai citite

Serviciile germane de informații suspectează Rusia de finanțarea partidelor regionale de extremă dreapta

Agenția germană de informații interne a cerut luni autorităților de la Berlin să îi acorde mai multe puteri pentru a putea monitoriza fluxurile financiare,...

Coaliția ar fi decis să meargă cu candidați separați pentru Primăria Capitalei

Coaliţia PSD - PNL a decis să meargă cu candidaturi separate la funcţia de primar general al Capitalei, respectiv Gabriela Firea (PSD) şi Sebastian...

Iohannis, primit de omologul sud-coreean

Preşedintele Klaus Iohannis a fost primit, astăzi, de omologul sud-coreean, Yoon Suk-yeol, la Palatul prezidenţial.Şeful statului român efectuează de luni până mâine o vizită...
Ultima oră
Pe aceeași temă