8.7 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăLifestyleFoodGafe vestimentare la bărbaţi, văzute prin ochii femeilor

Gafe vestimentare la bărbaţi, văzute prin ochii femeilor

Iată lista cu cele mai îngrozitoare tendinţele ale modei bărbăteşti, prezentată de shine.yahoo.com.

Blugii prea largi

Moda blugilor largi era foarte populară la începutul anilor 1990, dar astăzi suntem în 2010. E timpul să renunţi la ei! Bărbaţii care poartă blugi cu turul foarte lăsat, din care uneori se văd chiloţii, dezgustă multe femei, aşa că trebuie să elimini pantalonii prea largi din garderobă. Sau măcar să porţi curea.

Ciorapi şi sandale

Una dintre cele mai frecvente greşeli vestimentare ale bărbaţilor este să poarte ciorapi atunci când se încalţă cu sandale. Dacă este suficient de cald să porţi sandale, atunci nu mai ai nevoie de ciorapi. În plus, poţi să laşi picioarele să respire. Dacă nu poţi cu niciun chip să renunţi la ciorapi, poartă pantofi!

Tricourile cu imprimeuri mari şi colorate

Cele mai multe dintre femei consideră că cea mai gravă greşeală vestimentară a bărbaţilor este purtarea tricourilor cu imprimeuri mari şi colorate, cum sunt cele produse de firma Ed Hardy. Dacă un adolescent rebel poate să poarte un astfel de tricou, pentru un bărbat serios este inacceptabil!

Slipul mulat

Moda slipului mulat pentru bărbaţi, de tip chilot, s-a demodat demult, aşa că renunţă la acest costum de baie. Majoritatea bărbăţilor care obişnuiesc să poarte acest fel de slip nu sunt suficient de dotaţi ca să arate bine în el. Dacă nu eşti înotător de performanţă sau jucător de polo, alege mai bine un şort pentru plajă. 

Borseta

Deşi borseta poate fi un accesoriu foarte util, multe femei consideră că strică imaginea unui bărbat. Cumpără-ţi mai bine o geantă de poştaş, care este mai încăpătoare şi la modă.

Blugii prea strâmţi

Bărbaţii care poartă blugi foarte strâmţi şi coloraţi nu sunt pe placul femeilor. Evită aceşti blugi dacă nu vrei să fi luat drept metrosexual sau gay.

Maieul alb

Dacă ai braţele lucrate şi un abdomen cu pătrăţele, probabil că femeile nu vor fi deranjate dacă porţi pe stradă un maieu alb mulat. Totuşi, maierul alb din care ţi se vede părul de pe piept, nu este cea mai bună alegere vestimentară. Încearcă măcar altă culoare, dacă nu vrei să rrenunţi la maieu.

Prea multe podoabe

Femeile cred că bărbaţii care au cercei în ambele urechi, lanţuri mari, cei care poartă câte trei brăţări pe mână şi au multe inele arată îngrozitor. O regulă bună este să porţi mereu mai puţine accesorii decât iubita ta.

Şapca de baseball

Probabil abia aştepţi weekend-ul, când poţi să renunţi la costum şi să te îmbraci comod, dar asta nu înseamnă că trebuie să porţi mereu şapcă. Este în regulă să porţi şapcă atunci când mergi pe stadion sau când vrei să faci mişcare. Atât!

Costumul prea larg. Sau prea strâmt

La un eveniment sau o petrecere, un costum prea larg, care nu ţi se potriveşte, este cea mai proastă alegere. Un bărbat ale cărui haine atârnă pe el arată neîngrijit şi lipsit de încredere în sine. Dacă vrei să atragi atenţia femeilor, mergi la croitor şi ajutează-ţi costumul înainte de eveniment. La fel, dacă te-ai îngrăşat cam mult în ultima vreme, evită sacourile care ti-au rămas strâmte. Sau măcar nu încerca să închei nasturii!

Imagini: flickr.com

Alexandra Jeles
Alexandra Jeleshttp://alexandra-jeles
Alexandra Jeles, redactor Rl online
Cele mai citite

Bătălia pentru București – de la trivializare, la concept

Alegerile locale din București sunt importante pentru că dau trendul politic pentru celelalte competiții electorale ale anului în curs. Cătălin Cârstoiu pare a rămâne...

România va primi gaze din Qatar, ca alternativă la gazele din Azerbaidjan

România va primi gaz natural lichefiat din Qatar, ca alternativă la producția autohtonă și la gazele pe care România le va primi din Azerbaidjan. Acest...

Motivul incredibil pentru care Israelul a blocat ajutoare cruciale pentru Gaza

Israelul a blocat ajutoare cruciale din motive de securitate insuficiente, a declarat șeful unei organizații de caritate care încearcă să trimită echipamente în Gaza,...
Ultima oră
Pe aceeași temă