14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleFoodJoi, în România liberă: pomană electorală ilegală, asfaltare la zero grade Celsius

Joi, în România liberă: pomană electorală ilegală, asfaltare la zero grade Celsius

„România liberă” îți oferă joi noi dezvăluiri exclusive, informații importante și analize complete. Cumpără ediția de print de la chioșcurile de ziare și poți citi:

EXCLUSIV. Pomană electorală ilegală: asfaltare la zero grade Celsius

Capitala a fost cuprinsă de o adevărată febră a asfaltărilor, într-un dispreț total față de normativele tehnice în vigoare care interzic astfel de lucrări  la temperaturi exterioare mai mici de 10 grade. De când au început aceste lucrări, temperaturile nu au trecut de 7 grade Celsius în București.

Sprijin electoral extern. Viktor Orban vine să ajute UDMR

La nici o săptămână de la incidentele diplomatice de la sărbătorirea Zilei Naționale a României, premierul Ungariei va vizita Ardealul, pentru a contribui la mobilizarea electoratului maghiar.

Arcul de Triumf, plătit ilegal pentru parada de 1 Decembrie

Finalizarea lucrărilor, necesară pentru desfășurarea paradei de Ziua Naţională, a fost plătită fără respectarea regulamentelor. Serviciul Legislație din cadrul Primăriei Generale a Bucureștiului a atras atenția asupra acestui fapt, dar primarul Gabriela Firea nu a ținut cont de avertisment.

 

Alte articole pe care nu trebuie să le ratezi

Centura feroviară e gata la termen. Dacă e cald în ianuarie

„România liberă” a dezvăluit cum un proiect anunţat cu surle şi trâmbiţe de ministrul Transporturilor, Sorin Buşe, bate pasul pe loc . CFR a răspuns, printr-un comunicat, că introducerea trenurilor de călători pe centura feroviară a Bucureştiului va fi dusă la bun sfârşit doar dacă în toiul iernii nu va ninge şi vor fi temperaturi de primăvară.

Europenii sunt în plină rebeliune față de politica de la Bruxelles

Politica Europei a devenit un joc al pozițiilor față de Bruxelles, iar ceea ce este îngrijorător este faptul că aceste poziții tind să fie antieuropene. Dacă „moda” continuă, în următorii anii Uniunea Europeană riscă să se destrame. Și chiar dacă nu se destramă, în UE va rămâne o doză de ostilitate față de politicile de la Bruxelles, care vor îngreuna mecanismul de conducere.

Putin susţine un nou Război Rece

Președintele Rusiei dă un ukaz în care adoptă o nouă concepţie de politică externă a ţării. Într-un decret semnat recent de liderul de la Kremlin, trecut aproape neobservat, UE este acuzată că, împreună cu SUA, „subminează stabilitatea regională şi globală“.

Cele mai citite

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou eliberat de...
Ultima oră
Pe aceeași temă