10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialCrina Tencalec despre justitie si yoga

Crina Tencalec despre justitie si yoga

“Gregorian Bivolaru a obtinut azil politic pentru ca nu a fost lasat sa-si manifeste convingerile spirituale. Aceasta este motivatia instantei supreme din Suedia”, sustine Crina Tencalec. Cu toate acestea, fosta miss a companiei Elite Model Look spune ca, in ceea ce priveste MISA, nu poate fi vorba de o religie si ca Gregorian Bivolaru, fondatorul Miscarii, nu este nici liderul gruparii, nici Guru, ci doar un mentor.

Despre abuzurile procurorilor

“Protestam in fata CSM de trei saptamani jumate pentru ca rezultatele anchetei sa-i arate cu degetul si sa-i pedepseasca pe procurorii care au realizat abuzuri in timpul cercetarii si urmaririi penale a lui Gregorian Bivolaru”, a turuit pe nerasuflate tanara yoghina. Crina Tencalec e de parere ca Ministerul Justitiei vrea sa convinga Europa si, in principal, Suedia ca dosarul Bivolaru este un caz izolat. “Nu este asa”, se infierbanta deodata purtatoarea de cuvant a MISA, “in acelasi dosar mai sunt cercetati 48 de colegi de-ai nostri”.

Despre sex cu minore si “ashramuri”

Pe masura ce vorbeste, Crina Tencalec capata curaj: “Acuzatiile care s-au adus sunt fabuloase. Cum adica act sexual cu o minora? In primul rand, fata neaga si-n al doilea rand avea atunci 17 ani si opt luni. Avea discernamant. Incadrarea legala a fost gresita”. Dra Tencalec se mai refera la “traficul de persoane”: “Procurorii spun ca daca in aceleasi locuinte stau mai multe persoane inseamna ca sunt traficate. Nu-i asa. Pot sa va spun ca in Bucuresti functioneaza acum peste 30 de astfel de "ashramuri"”.

Despre sex in grup si urino-terapie

Crina Tencalec trece dupa aceasta la capitolele “sex in grup” si “urino-terapie”. Este de parere ca sunt niste baliverne. Sustine ca procurorii n-au nici o dovada ca in “ashramuri” s-ar fi petrecut astfel de lucruri. Zice ca ea, ca membra MISA si purtatoare de cuvant a organizatiei, nu confirma astfel de fapte. Cat despre bautul urinei ca terapie, nici asta nu-i valabila: “Totul a inceput cu o traducere din sanscrita a unui vechi tratat indian. Nu stiu cum ii zice, imi scapa acum. Gregorian Bivolaru l-a tradus si i-a scris prefata. Acolo se pomenea despre tehnici de urino-terapie. Asta-i tot”. N-a vazut si nici n-a auzit ca vreun coleg de-al sau sa fi baut urina sa sau a altuia.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă