25 C
București
sâmbătă, 13 aprilie 2024
AcasăLifestyleFood30.000 de romani, vrajiti de show-ul lui George Michael

30.000 de romani, vrajiti de show-ul lui George Michael

» George Michael si-a tinut promisiunea facuta inainte de concert, oferind fanilor din Romania un spectacol perfect.
» La aparitia megastarului pe scena, ploaia s-a oprit, norii s-au risipit si a aparut luna plina.
» Timp de doua ore, stadionul "Lia Manoliu" a rasunat de hit-urile artistului, lansate in cei 25 de ani de cariera.

Turneul mondial george michael – "25 Live Stadium Tour", primul dupa 15 ani, a poposit joi seara, pentru cateva ore, la Bucuresti. Cantaretul le-a oferit romanilor prezenti pe stadionul "Lia Manoliu" cel mai spectaculos concert desfasurat pana acum in Romania. Portile stadionului s-au deschis inca de la ora 16, ora la care a inceput si ploaia. Pentru a ajunge la locurile lor, spectatorii, marea majoritate tineri, au trecut prin patru filtre de securitate. Primii care si-au facut aparitia au fost fanii inregistrati pe site-ul oficial al artistului, care au avut privilegiul de a cumpara bilete in "Golden Circle", chiar in interiorul scenei circulare din fata scenei principale, pentru a fi cat mai aproape de idolul lor.
Mult mai greu s-au descurcat cei care au avut bilete cu loc, fiind nevoiti sa stearga intr-un fel scaunele pe care urmau sa se aseze.
Gazonul de pe stadion a fost protejat de un covor special, realizat dintr-un plastic foarte gros, adus chiar de catre artist. Spectacolul, care a inceput la ora 18, a fost deschis de trupa Simplu si Loredana. Artistii romani nu au avut acces la scena principala pe care a cantat George Michael, concertand doar pe laterale si in fata unui public restrans. Acestia au fost dezavantajati si de ploaia care a cazut pe tot parcursul prestatiei lor. Stadionul a inceput sa se umple cu putin timp inainte de concertul lui George Michael.

Nu si-a ascuns orientarile sexuale
Pana in ultimele zile a circulat zvonul conform caruia George Michael, in varsta de 44 de ani, ar putea sa nu mai fie prezent la concertul de la Bucuresti din cauza unui proces cu autoritatile, motivul fiind conducerea pe drumurile publice sub influenta unor substante interzise. Iata ca zvonul nu s-a adeverit, iar artistul a sustinut in fata a peste 30.000 de spectatori un adevarat show, timp in care a interpretat cele mai cunoscute hit-uri, insotite de proiectii de lumini, difuzate pe cele trei ecrane imense de pe scena.
Un adevarat profesionist, care a venit imbracat la costum si nu si-a ascuns orientarile sexuale, dedicandu-i chiar o piesa iubitului.
La aparitia sa, ploaia a incetat si norii s-au risipit, lasand loc unei luni pline, atmosfera propice pentru un concert de o asemenea anvergura. "Buna seara, Bucuresti! Ma bucur sa fiu aici!", au fost primele sale cuvinte adresate publicului romanesc, care a cantat si a dansat alaturi de starul britanic. "Va multumesc pentru cei 25 de ani", le-a marturisit cantaretul celor prezenti pe stadionul "Lia Manoliu".

20 de minute pauza
Asa cum a promis, George Michael a intrat la 9 fix pe scena, ca dupa aproape o ora sa anunte: "Revin in 20 de minute", iar cronometrul a inceput sa curga pe ecran. Prima parte a concertului s-a incheiat cu piesa "Shoot The Dog", cea in care artistul ii ironizeaza pe George Bush si Tony Blair, moment in care pe scena a aparut un George Bush gonflabil, leganandu-se in bataia vantului. La expirarea ultimei secunde George Michael si-a facut aparitia in aplauzele publicului, imbracat intr-o tinuta sport.
A urmat o noua repriza de hit-uri, precum Careless Whisher, Fast Love, Too Funky, Father Figure, I’m Your Man, Praying For Time, Faith, Flawless, dupa care artistul si-a luat la revedere de la fanii romani, nu inainte de a le multumi si de a le spune ca au fost fantastici.  A fost chemat de doua ori la bis, ultima melodie pe care a interpretat-o impreuna cu spectatorii fiind "Freedom". Artistul a plecat la Praga imediat dupa concertul de la Bucuresti.

Invazie de VIP-uri la concert
Printre vedetele autohtone, care au umplut pana la refuz tribuna VIP a stadionului, s-au numarat Calin Popescu Tariceanu impreuna cu sotia, Cristian Boureanu si Valentina Pelinel, prefectul Capitalei, Mioara Mantale, si mai noua ei cucerire, Adrian Paduraru (actorul principal din "Declaratie de Dragoste"), Gabi Balint, Rita Muresan, Dan Chisu, Catalin Botezatu, Mihai Gainusa, Andreea Marin, Zana Surprizelor, dar si artisti precum stefan Banica Jr, Aurelian Temisan, Analia Selis, Luminita Anghel, Tavi Colen sau Gabriel Cotabita, veniti sa "invete meserie" de la un adevarat star. Toti au fost vrajiti de show-ul de lumini, care a insotit fiecare piesa, declarand ca George Michael este un artist desavarsit.

GHINION
» Loredana a alunecat pe scena

Loredana, artista aleasa de George Michael sa cante in deschiderea concertului de la Bucuresti, a interpretat cele mai cunoscute piese din cei 25 de ani de cariera ai sai, de la "Buna seara, iubito", "Cine iubeste si lasa" si "Mi-am pus busuioc in par" pana la o piesa in premiera, intitulata "Copiii sirenelor", un duet intre Loredana de acum si Loredana la varsta de trei ani, vocea de atunci fiind inregistrata de tatal ei, pe casetofon. Artista a reusit sa incalzeasca spiritele, ajutata fiind de  tinuta sexy pe care si-a ales-o pentru marele eveniment. La final a reusit sa cada, alunecand pe scena uda, insa nu si-a pierdut cumpatul, improvizand o figura de dans.

Cele mai citite

Creatorul de modă Roberto Cavalli s-a stins din viață

Roberto Cavalli, celebrul creator de modă italian cunoscut pentru creațiile sale extravagante și inovatoare, a încetat din viață vineri, la vârsta de 83 de...

VIDEO. Un tânăr a murit, subit, în timp ce se tatua. “Au fost 6-7 medici, au încercat să îl resusciteze”

Participanții la festivalul de tatuaje din Timișoara au trăit o tragedie uluitoare când un tânăr de 23 de ani a murit în timp ce...

Hanami – sărbătoarea primăverii, în Grădina Japoneză din Herăstrău

A cincea ediţie a Festivalului Hanami - sărbătoarea primăverii are loc, astăzi, în Grădina Japoneză din Parcul Regele Mihai I (Herăstrău) din Capitală."Vă aşteptăm...
Ultima oră
Pe aceeași temă