19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăGDPRAvantajele pariurilor online (P)

Avantajele pariurilor online (P)

Pariurile sportive își au originea în cursele de cai și partidele de fotbal din Anglia, dar originile lor  nu au nimic de a face cu pariurile care se fac în prezent. 

În prezent, pariurile sportive care determină investirea unor sume mari de bani, sunt gestionate prin intermediul site-urile diverselor case de pariuri online.

Există și case de pariuri fizice unde se poate merge pentru a paria, dar cei pasionați de pariuri sportive decid adesea să-și facă cont la unele case de pariuri sportive online, pentru a putea să profite de toate avantajele pe care această formă de pariere o oferă.

Din acest motiv, zi de zi, crește numărul utilizatorilor care, pentru a urmări evenimentele lor sportive preferate deschis computer-ul, intră pe case de pariuri legale și încep să experimenteze o altfel de emoție. Ei urmăresc partidele de fotbal, tenis, curse de motociclism sau Formula 1 și fac pariuri live. 

Expansiunea pe care au cunoscut-o pariurile online în multe țări din lume, precum este cazul României, se datorează în principal numărului mare de avantaje pe care le au acestea. 

În cele ce urmează veți afla câteva dintre punctele pe care utilizatorii experimentați cu conturi la diverse case de pariuri din România, le consideră avantajoase spre deosebire de alte metode de pariere. Zi de zi sute de noi pariori încep să încerce noi pariuri online la case de pariuri licențiate

 1. Avantajul de care orice persoană se poate bucura a priori este comoditatea. Pariurile pot fi validate din fața unui computer din propria noastră casă, din fotoliul nostru, fără a trebui să ne mișcăm. 

În același fel, de asemenea, se pot face pariuri online prin intermediul telefonului mobil. De aceea indiferent unde ne aflăm, avem oportunitatea de a realiza pariurile fără a trebui să mergem într-un spațiu fizic pentru asta.

24 din 24 putem paria la diverse case de pariuri recomandate din mediul online. Nu contează dacă vrem să pariem la ora 7 după amiază sau la 5 dimineața, întotdeauna există posibilitatea de a valida pariurile noastre. 

Indiferent unde ne aflăm, pe parcursul zilei și a întregii săptămâni putem face pariuri online. Acest avantaj vorbește de la sine. 

2. Un avantaj foarte important este că, după cum știm, pe internet putem găsi de toate. Ce înseamnă acest lucru? Faptul că pe perioada în care ne aflăm în casa de pariuri online, putem urmări evenimentele sportive pe care ne dorim să pariem.

De asemenea, putem căuta informații despre echipele și jucătorii care participă la acel eveniment. Astfel, putem analiza ceea ce este posibil să se întâmple sau nu, pariind  cât mai inteligent posibil. Statistici, informații, știri de ultimă oră…totul la dispoziția noastră. 

3. Multe case de pariuri online oferă ceea ce se numește “feedback”, adică, posibilitatea de a interacționa cu alți clienți ai casei sau cu moderatorii și administratorii acesteia. 

Astfel, schimbul de informații și opinii cu alți utilizatori ne va ajuta să avem mai multe puncte de vedere atunci când pariem la cea mai bună casă de pariuri

4. Un alt avantaj semnalat de pariorii online este cu privire la varietatea mare de case de pariuri online. Astfel, avem posibilitatea de alege casa cu oferta cea mai bună.

Există multe astfel de case, și pentru atragerea unui număr cât mai mare de utilizatori, casele oferă o gamă variată de pariuri pentru fiecare eveniment sportiv. De asemenea, există bonusuri case de pariuri foarte bune. 

Numărul pariurilor pentru fiecare eveniment sportiv este mult mai mare decât în locațiile fizice. 

5. Avantajul cel mai important al caselor de pariuri online este posibilitatea de realizare a pariurilor de îndată ce evenimentul sportiv a început, variind astfel cotele în funcție de evoluția sa. Aceste case de multe ori ne oferă un flux al evenimentului, pentru a-l putea urmări în direct. Astfel, emoția predicțiilor corecte este mult mai evidentă.  

Pariurile online sunt un adevărat fenomen aflat în plină ascensiune. De aceea trebuie analizat în profunzime. De asemenea, înainte de a face astfel de pariuri este bine să avem la dispoziție niște ponturi foarte bune.

Pentru a descoperi zi de zi ponturi pariuri este suficient să intrăm pe 10pariuri.ro. Pe site se găsește un top al caselor de pariuri și informații diverse despre case de pariuri precum Betano, care oferă tuturor pariorilor un bonus Betano foarte interesant. 
Decizia ONJN nr. 907/19.05.2016

 

Cele mai citite

Lufthansa a evitat o grevă a salariaților chiar de Paște

Compania aeriană germană Lufthansa şi un sindicat care reprezintă personalul de la sol au anunţat miercuri că au ajuns la un acord privind salariile...

Atentat Moscova: bilanțul atacului a ajuns la 143 de morți

Bilanţul atentatului comis în suburbia Moscovei săptămâna trecută a urcat miercuri la 143 de morţi, potrivit unui nou raport comunicat de autorităţile ruse, atacul...

Cinci legi au fost promulgate de președintele Iohannis. Chirițoiu rămâne șef al consiliului Concurenței până în 2026

Președintele Klaus Iohannis a promulgat în cursul zilei de azi cinci legi. Este vorba printre altele despre legea hărțuirii la locul de muncă, dar...
Ultima oră
Pe aceeași temă