21.5 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSănătateBucureştenii, aşteptaţi la Cupa Firmelor la Biliard

Bucureştenii, aşteptaţi la Cupa Firmelor la Biliard

Bucureştenii pasionaţi de billiard sunt aşteptaţi la Cupa Firmelor la Biliard. Evenimentul îşi propune atragerea reprezentanţilor companiilor din Bucureşti într-o competiţie sportivă amicală.

Scopul turneului este relaxarea dar şi socializarea participanţilor. Antrepenori, angajaţi, parteneri de afaceri, persoane cu profesii liberale- cu toţii pot participa la la acest turneu unde jucătprii profesionişti nu sunt acceptaţi.

Cupa Firmelor la Biliard se desfăşoară sub forma unui concurs de billiard categoria bila 8. Turneul este structurat pe 11 ediţii- 10 runde şi finala, etapele desfăşurându-se săptămânal, în zilele de luni, de la 18.30.  La finală vor participa primii 24 de jucători clasaţi.

Sistemul de joc: Grupe + piramida simpla eliminatorie. Se va juca pana la 4 (respectiv 4/7) sau până la 5 (respectiv 5/9) în cadul grupelor cât şi în cadrul piramidei simple eliminatorii. Alcătuirea grupelor se face prin tragere la sorţi. Dacă în cadrul unei grupe se vor extrage 2 participanţi din aceeaşi companie, organizatorul poate realiza o nouă extragere. Din cadrul fiecărei grupe se vor califica primii 2 concurenţi conform numărului de victorii acumulate. Dacă există egalitate între 2 concurenţi, criteriul de departajare va fi considerat victoria din meciul direct. Daca există egalitate între 3 sau 4 concurenţi criteriul de departajare va fi considerat numărul total de frame-uri câştigate în cadrul grupei, după care victoria din meciul direct.

Regulametul de concurs este regulamentul competitional oficial de Bila 8.

Clasamentul general va cuprinde suma punctelor acumulate în fiecare etapă astfel:
1 PUNCT – PARTICIPARE LA CONCURS
2 PUNCTE – CLASARE ÎN PRIMII 16
3 PUNCTE – CLASARE ÎN PRIMII 8
4 PUNCTE – CLASARE LOCUL 4
5 PUNCTE – CLASARE LOCUL 3
6 PUNCTE – CLASARE LOCUL 2
7 PUNCTE – CLASARE LOCUL 1

Mai multe detalii legate de locul desfăşurării concursului, dar şi formularul de înscriere găsiţi pe www.echipadejoc.ro. Taxa de participare la Cupa Firmelor la Biliard este de 50 lei / persoană / etapă. Participarea în  cadrul FINALEI este GRATUITĂ.

În cadrul fiecărei etape se vor premia primele 8 locuri cu diplomă şi diverse produse şi/sau servicii din partea sponsorilor precum şi Cupa aferentă locului 1, medalii pentru locurile 2, 3 şi 4.

În cadul FINALEI se va premia câştigătorul cu un week-end într-o destinaţie de lux şi va primi şi cupa evenimentului.

 

 

Cele mai citite

Milionarii de la One Properties United, campanie publicitară dubioasă în mass-media! În paralel, vor să ne închidă gura

Ziarul Financiar insistă cu o declarație a lui Victor Căpitanu, co-CEO One United Properties, prin care se sugerează că un fond elvețian de...

Președintele Iranului și ministrul de Externe sunt morți. Epava elicopterului a fost găsită

Președintele Iranului și ministrul de Externe al Iranului sunt morți, acest lucru fiind constatat oficial după ce a fost găsită epava elicopterului în care...

Miron Cosma, urmărit penal în dosarul Mineriadei, dă vina pe Ion Iliescu

Miron Cosma, fost lider al minerilor din Valea Jiului, dă vina pe Ion Iliescu pentru victimele înregistrate în timpul Mineriadei din 13 - 15...
Ultima oră
Pe aceeași temă