13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSănătateÎn 2017 se așteaptă depășirea unui record la pariuri online (P)

În 2017 se așteaptă depășirea unui record la pariuri online (P)

2017 pare să fie anul relansării pentru casele de pariuri online, întrucât pariorii nu mai sunt speriați de posibilitatea de a fi amendați. Legislația jocurilor de noroc online este acum clară, iar numeroși operatori au primit deja licență definitivă de funcționare, și pot opera 100% legal în România timp de minimum 10 ani de zile.

În condițiile date, este foarte posibil ca în 2017 să avem parte de un record în industria locală a jocurilor de noroc. Cădar Marius, fondatorul comunității PariuriX.com și autor al cărții PARIURI SPORTIVE FĂRĂ SECRETE – prima publicație de gen tipărită în România, este de părere ca fenomenul jocurilor de noroc a început să tranziteze în mod accelerat spre online:

Este limpede faptul că pariorii au început să abandoneze agențiile de tradiționale. Singurul lucru care îi ținea departe de numeroasele avantaje pe care le oferă pariurile online era teama vizavi de aspectul legal al acestei forme de joc. Piața pariurilor online ar putea crește cu 20% până la sfârșitul acestui an.” a declarat specialistul ce se bucură de peste 15 ani experiență în pariuri.

Expertul ne-a dezvălui și faptul că răspândirea internetului mobil a contribuit decisiv în ceea ce privește stilul de joc al pariorilor: „Am observat că din ce în ce mai mulți jucători pariază de pe dispozitive mobile în ultimii ani. Creșterea este progresivă, de la an la an, lucru care mă face să cred că majoritatea pariorilor români vor juca online în cel mult 5 ani,” a spus Cădar Marius.

 

 

SPECIALISTUL CARE A AJUTAT MII DE PARIORI ROMÂNI SĂ MIGREZE ONLINE ÎN ULTIMUL DECENIU LE RECOMANDĂ JUCĂTORILOR ACESTE AGENȚII DE PARIURI ONLINE, LA CARE POT JUCA 100% LEGAL ȘI FĂRĂ NICI UN RISC:

Sportingbet – L1160656W000327
Sportingbet este o casă de pariuri online modernă, ce de dispune de o interfață intuitivă și excelează la capitolul rapiditate. Nostalgicii pot juca la Sportingbet o variație a îndrăgitului joc Pronosport, numită Predictorul Fotbalului. Jucătorii mai puțin norocoși își pot recupera o parte din fonduri prin programul de loializare, dacă încheie săptămâna cu o balanță negativă.

Unibet – L1160657W000330
Unibet este o agenție complexă, la care pasionații de adrenalină pot luate parte la jocurile de bingo, poker și la jocurile tipice de cazinou, atât live, cât și virtual, pe lângă oferta bogată de pariuri sportive. Acest operator dispune și de una dintre cele mai performante platforme de live betting, care este încununată de funcția Action Betting, bazată pe piețe rapide remunerate aproape instantaneu.

Betfair – L1160655W000329
La Betfair pariorii pot vinde și cumpăra cote de la ceilalți utilizatori pe platforma de Betting Exchange, care este cea mai populară din lume. În secțiunea Sportsbook se poate face Cash Out parțial și se pot asigura biletele pentru a evita pierderile la limită. Departamentul de relații cu clienții le stă la dispoziția utilizatorilor non-stop prin intermediul platformei de live chat.

Betano – D. 3311/18.12.2015
La Betano se găsesc numeroase oferte atractive, cum ar fi Miza înapoi la 0-0 sau Marjă 0%, care le propune zilnic jucătorilor câteva partide ce primește cotele maxime posibile pentru tipul de pariu 1X2. Partidele de Liga 1 se transmit live video și oferta sportivă a acestora include multe tipuri de pariuri inedite, pe lângă faptul că se publica cu aproximativ o săptămână înainte de startul meciurilor.

Netbet – L1160651W000195
Netbet îmbină foarte bine jocurile de cazinou live și virtual, cu camerele dedicate de poker și cu oferta bogată de pariuri live. Amatorii de adrenalină apreciază faptul că pot paria și vedea evenimente sportive în direct la aproape orice oră din zi sau din noapte. Operatorul își surprinde deseori utilizatorii cu oferte dedicate pe e-mail și le permite jucătorilor să închidă parțial sau total, pariurile aflate în curs de desfășurare.

AICI GĂSIȚI TOATE DETALIILE DESPRE CASELE DE PARIURI ONLINE RECOMANDATE DE SPECIALIȘTI: https://pariurix.com/agentii


 
PariuriX.com promovează parierea responsabilă. Pariurile pot avea consecințe financiare și pot cauza dependență. Vă rugăm să jucați responsabil!

PariuriX.com – 18+ Site-ul este interzis minorilor – Licență Clasa II prin Decizia ONJN nr. 697/18.04.2016

 

 

 

 

 

 

Cele mai citite

Despăgubiri record după prăbușirea podului Francis Scott Key din Baltimore

Despăgubirile pe care le vor plăti companiile de asigurări în urma prăbușirii podului Francis Scott Key din Baltimore ar putea să fie cele mai...

Trafic blocat pe DN 6, în Bragadiru. Un motociclist a accidentat mortal un pieton

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că, joi seara, pe DN 6, în localitatea Bragadiru din judeţul Ilfov, un motociclist a accidentat mortal un...

Welkins: Excelență în siguranță și inovație pentru clădiri

În lumea modernă, unde siguranța, accesibilitatea și iluminarea sunt priorități esențiale, compania Welkins Fire Protection Solutions SRL se remarcă ca un lider în furnizarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă