15.3 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăSpecialTop 10: Cel mai bine îmbrăcaţi sportivi

Top 10: Cel mai bine îmbrăcaţi sportivi

Au bani şi se îmbracă de la cele mai titrate branduri de modă din lume. Sportivii au nevoie şi de mult bun gust pentru a face alegeri inspirate în materie de modă. Hocheiştii, baschetbaliştii şi fotbaliştii sunt cel mai bine îmbrăcaţi sportive- asta susţin jurnaliştii americani.

10. Mike Comrie

Fostul jucător NHL nu are nevoie de sfaturi de la soţia sa, Hilary Duff când vine vorba despre ţinutele cu care apare la evenimente. Fie că este vorba despre evenimente mondene, fie să sunt sportive, fie că este vorba pur şi simplu de ieşiri cu prietenii, Comrie ştie exact ce haine să aleagă.

9. Henrik Lundqvist

Portarul suedez al celor de la New York Rangers pune mare preţ pe ţinutele cu care se afişează în public. Mulţi cred că “Regele”- aşa cum i se spune- este mult prea serios. Cert este că Lundqvist este considerat unul dintre cei mai frumoşi hocheişti şi a fost inclus şi într-un top al celor mai frumoşi oameni de pe planet. Pasionat de modă, Lundqvist recunoaşte că nu poartă niciodată tricouri şi se declară fan al caselor de modă Dior sau Hugo Boss.

8. LaDainian Tomlinson

Fostul fotbalist din NFL nu are doar un palmares de invidiat, fiind pe locul trei în topul sportivilor cu cele mai multe touch-down-uri. În prezent, comentator sportiv şi specialist NFL pentru televiziunea care transmite prestigioasa competiţie, Tomlinson este întotdeauna pus la punct şi se îmbracă în ton cu evenimentul la care ia parte.

7. Mark Sanchez

Fotbalistul celor de la Philadelphia Eagles este şi el unul dintre cei mai eleganţi sportivi, spun jurnaliştii de la Sport Illustrated care consider că acesta poate ameninţa supremaţia lui Tom Brady la capitolul- cel mai bine îmbrăcat fotbalist din NFL.

6. Tom Brady

Faptul că este căsătorit cu un fotomodel nu are nicio importanţă. Şi asta pentru că Brady a ştiut dintotdeauna să combine o pereche de blugi cu un tricou, la evenimente în care ţinutele lejere sunt la mare căutare, sau să îmbrace un costum scump, la evenimentele în care ţinuta elegant este o cerinţă de bază.

5.  Curtis Granderson                            

Jucător de baseball, Granderson îmbină ca nimeni altul stilul sport cu cel classic şi elegant. Jucătorul celor de la New York Mets este un împătimit al modei şi nu dă greş niciodată.

4. Derek Jeter

Jucătorul celor de la New York Yankees, Jeter surprinde întotdeauna cu alegeri inspirate. Jucătorul de baseball ştie exact ce fel de haine să poarte înaintea meciurilor sau la ieşirile în parc. Mai mult, Jeter este întotdeauna îmbrăcat după ultimele tendinţe în modă.

3. Baron Davis

Davis a tot slăbit în ultima perioadă, aşa că hainele, indiferent de croiala lor, îi vin foarte bine. Chiar dacă uneori atrage atenţie cu alegerile sale neconvenţionale, Davis ştie să îşi joace correct cartea când vine vorba de haine.

2. Dwyane Wade

D-Wade face legea pe terenul de baschet şi încinge atmosfera şi la evenimentele la care participă. Nu are deloc probleme în alegerea hainelor potrivite indiferent de eveniment.

1.LeBron James

Înainte de meciuri sau în afara terenului de bachet, la petreceri şi evenimente mondene, Regele James face întotdeauna spectacol. Ţinuta lui nu dezămăgeşte niciodată fanii, dar nici criticii care au decis că este cel mai bine îmbrăcat sportiv.

 

 

Cele mai citite

Cancer ovarian: peste 70% din cazuri sunt depistate în stadii avansate

Cancerul ovarian este unul dintre cele mai mortale cancere la sexul feminin, clasându-se în primele 5 cauze de mortalitate prin cancer la femei, au...

Cancer ovarian: peste 70% din cazuri sunt depistate în stadii avansate

Cancerul ovarian este unul dintre cele mai mortale cancere la sexul feminin, clasându-se în primele 5 cauze de mortalitate prin cancer la femei, au...

10 Mai – adevărata sărbătoare națională

Să sfârâie grătarele, micii să fie bine rumeniți, să cânte lăutarii! Acestea au fost imperativele Zilei de 9 Mai - Ziua Europei, cinstită, ieri,...
Ultima oră
Pe aceeași temă