10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialTop 5: Cele mai frumoase momente ale CM pe internet

Top 5: Cele mai frumoase momente ale CM pe internet

Cupa Mondială din Brazilia va rămâne în amintirea fanilor pwentru momentele bune, pentru cele rele, dar şi pentru cele inedite. Germania a cucerit marele trofeu, Brazilia s-a făcut de râs în semifinale şi a terminat pe patru, iar Spania a plecat acasă după faza grupelor. Într-o eră a tehnologiei şi a social-media, la mare căutare au fost postările de pe site-urile de socializare.

Cele 16 intervenţii de vis ale lui Tim Howards într-un singur meci au agitat apele pe internet. La fel şi mutarea din ultimul minut de prelungiri făcută de Louis Van Gaal într-un moment crucial pentru Olanda.

Au fost 618. 725 de postări pe minut pe  Twitter după succesul Germaniei în finală, în total 672 de milioane de postări au făcut referire la Cupa Mondială pe durata turneului din Brazilia. Iată care sunt cele mai frumoase cinci momente de la Cupa Mondială, aşa cum apar pe site-ul oficial al FIFA:

5.Pupicul cerut de Mario Balotelli, 19 iunie

Mai în glumă, mai în serios, italianul Mario Balotelli le-a promis ajutorul său englezilor, aflaţi la un pas de eliminare. Nu a cerut decât un pupic pe obraz de la Regina Marii Britanii. Nu i-a fost a bună italianului care nu numai că nu s-a ales cu mult râvnitul pupic, dar a plecat acasă o dată cu englezii, după faza grupelor.

4. Doar două cuvinte- Tim Howard, 2 iulie

Tim Howard a reuşit să reţină 16 şuturi pe poartă- o performanţă fabuloasă- în meciul din optimile Cupei disputant în compania Belgiei. Performanţa sa  a fost lăudată de toată lumea, inclusiv de adversarul său, Vincent Kompany- Lucrurile pe care Tim Howard le-a salvat- a scris belgianul pe Twitter spre deliciul fanilor.

3.David Luiz alături de James Rodriguez, 4 iulie

Imaginile pot spune mai mult decât o mie de cuvinte. Pe asta a mizat şi David Luiz când a postat o imagine în carev îl consolează pe columbianul James Rodriguez, la finalul meciului din sferturi când Brazilia a trimis acasă Columbia. Ca să întoarcă gestul emoţionant, Rodriguez a postat şi el un mesaj pentru David Luiz- Eşti un campion, frate!

2. Wow, wow, wow! Este o nebunie!

Asta a scris internaţionalul Australian Tim Cahill în semifinala în care Brazilia a fost umilită de Germania. O lume întreagă a privit şocată eliminarea Braziliei de la Cupa Mondială. Scorul de maidan a strâns 36.5 milioane de postări pe Twitter- un record absolut la un eveniment sportiv.

1. Germania a câştigat Cupa Mondială, Twitter-ul a explodat!

Germania este câştigătoarea Cupei Mondiale- asta a scris FIFA pe Twitter.

Finala Cupei Mondiale a strâns 32.1 milioane de postări pe Twitter, iar momentul golul decisive a marcat începutul nebuniei pe toate reţelele de socializare.

 

 

 

Cele mai citite

Taiwanul anunță că a detectat 21 de avioane militare chineze în jurul insulei

21 de avioane militare chineze au fost detectate în jurul Insulei Taiwan începând cu ora locală 8:15 (0:15 GMT), a anunţat sâmbătă Ministerul Apărării...

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...

Taiwanul anunță că a detectat 21 de avioane militare chineze în jurul insulei

21 de avioane militare chineze au fost detectate în jurul Insulei Taiwan începând cu ora locală 8:15 (0:15 GMT), a anunţat sâmbătă Ministerul Apărării...
Ultima oră
Pe aceeași temă