17 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleDinamo a surclasat Rapidul în Liga 1

Dinamo a surclasat Rapidul în Liga 1

Formaţia Dinamo a învins, sâmbătă seară, pe stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu, cu scorul de 3-0 (1-0), echipa Rapid, în derbiul etapei a IX-a a Ligii I, în care dinamoviştii au evoluat cu un jucător mai puţin încă din minutul 7.

Golurile au fost marcate de Cordoş ‘38, Alexe ‘83 şi Bărboianu ‘90+4 (penalti).

Ionuţ Nedelcearu a fost eliminat în minutul 7 pentru un fault din poziţie de ultim apărător la Buş.

Antrenorul dinamovist Flavius Stoican a declarat, sâmbătă seară, că elevii săi au practicat un joc aproape perfect şi au fost superiori echipei Rapid, în derbiul câştigat de Dinamo, scor 3-0, în etapa a
IX-a a Ligii I.

“Am practicat un joc aproape perfect. Azi am fost superiori Rapidului. Este un rezultat corect, însă trebuie să spun că cei de la Rapid, în mare parte, au controlat jocul, dar ocaziile clare le-am avut noi. Oricum, nu a fost un meci uşor. Dezamăgirea mare este că nu i-am avut alături pe suporterii noştri”, a declarat Stoican.

El a afirmat că are în continuare încredere în jucătorul Ionuţ Nedelcearu, eliminat în minutul 7 al meciului de sâmbătă: “Chiar dacă pierdeam sau făceam egal, Nedelcearu rămânea un jucător în care eu cred. El are nevoie de îmbărbătare. Toţi jucătorii mari mai greşesc. Din păcate la el azi a fost eliminare.”

Tehnicianul Rapidului, Ionel Ganea, a declarat după înfrângerea din meciul cu Dinamo, scor 0-3, că nu s-a gândit să renunţe la funcţia de antrenor al FC Rapid, în ciuda faptului că suporterii giuleşteni i-au cerut demisia.

Rezultate înregistrate în partidele disputate, vineri şi sâmbătă, în etapa a IX-a a Ligii I, programul celorlalte partide şi clasamentul competiţiei:

Vineri: CSMS Iaşi – Concordia Chiaj­na 1-2, au marcat: Creţu‚ 19 / Pena‚ 26, Welington‚ 36.

Sâmbătă: Gaz Metan Mediaş – Ceahlăul Piatra Neamţ 2-2, au marcat: Tahar‚ 45+1, Roman‚ 85 / Dumitraş‚ 20, Margină‚ 38; FC Botoşani – FC Braşov 0-0; Rapid – Dinamo 0-3, au marcat: Cordoş, 38, Alexe, 83, Bărboianu, 90+4.

Cele mai citite

Cum iluminezi camera în care se află biroul, pentru a fi mai productiv?

Nu ți s-a întâmplat ca atunci când lucrezi la birou să te doară ochii din cauza luminii insuficiente? Dacă lucrezi de acasă, amenajarea spațiului în...

Universitatea Craiova, primul eșec cu Gâlcă pe bancă! Oltenii au fost surclasați pe teren propriu de CFR Cluj

Universitatea Craiova a pierdut pe teren propriu în fața celor de la CFR Cluj cu scorul de 0-1, în etapa a șasea a play-off-ului...

Adrian Oianu, fost consilier local PNL, s-a înscris în PER și face echipă cu Dan Podaru

Fostul consilier local al sectorului 1 din partea PNL Adrian Oianu s-a înscris în Partidul Ecologist Român și va face echipă cu candidatul acestei...
Ultima oră
Pe aceeași temă