15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyle"El Nino" revine în Spania. Pericol pentru Real Madrid și FC Barcelona!

“El Nino” revine în Spania. Pericol pentru Real Madrid și FC Barcelona!

Unul dintre cei mai prolifici atacanți spanioli de după 2000, Fernando Torres, va reveni în Primera Division la echipa care l-a lansat în fotbalul mare. Atletico Madrid îl va transfera pe jucător zilele acestea, urmând să îl ia cu împrumut și cu opțiunea unei achiziții în vară.

"El Nino", care acum are deja 30 de ani, este împrumutat de către Chelsea la AC Milan, el având un salariu de peste 10 milioane euro. Cu toate că Atletico nu își permite astfel de salarii, oficialii clubului încearcă să ajungă la o înțelegere atât cu atacantul cât și cu Chelsea, mai ales că milanezii nu îl mai vor.

Torres nu a avut parte de evoluții constante de când a părăsit Spania, el evoluând din 2007 în Anglia, mai întâi la Liverpool, după care la Chelsea. El nu a mai intrat în planurile lui Mourinho, când tehnicianul s-a întors la clubul de pe Stamford Bridge. 

Internaționalul spaniol este cotat de Chelsea la circa 27 milioane euro, asta după ce Abramovic a plătit pentru 55 milioane, când l-a cumpărat de la Liverpool. Dacă vor ajunge la o înțelegere, Torres ar urma să întărească atacul lui Atletico, alături de Mario Mandzukic, fost jucător al lui Bayern Munchen.

La pauza de iarnă a acestui sezon, campioana Spaniei ocupă locul 3, cu 35 puncte, la 4 de lider. Atletico este precedată de Barcelona și Real Madrid, care însă vor avea mari probleme când vor trebui să dea piept din nou cu "El Nino". 

Cele mai citite

Sectorul turistic se așteaptă la un 2024 puternic, analiză

Turismul internațional este așteptat să recupereze în 2024 pe deplin scăderile din timpul  pandemiei, estimările inițiale indicând chiar o creștere de 2% peste nivelurile...

Tarifele polițelor de asigurare obligatorie rămân plafonate până la 30 iunie 2024

Executivul a aprobat actul normativ promovat de Ministerul Finanțelor și elaborat de Autoritatea de Supraveghere Financiară prin care prelungește cu trei luni perioada de...

Un bărbat din Harghita a găsit un proiectil și două cartușe în curtea casei

Un bărbat dintr-un sat din Harghita a sunat miercuri seara la 112 și a anunțat că a găsit în curte în urma unor săpături,...
Ultima oră
Pe aceeași temă