11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyle"Moraru nu a venit la Rapid să dea bani". Ce spune Manea...

“Moraru nu a venit la Rapid să dea bani”. Ce spune Manea despre noul “patron”

Preşedintele FC Rapid, Nicolae Manea, căruia noul patron al clubului i-a dat preaviz până în 3 octombrie, a declarat că Rapidul nu are patron, ci un acționar. Manea a dezvăluit că Valerii Moraru a făcut o afirmație, potrivit căreia el nu a venit la Rapid pentru a investi.

"Domnul Moraru e acţionar la Rapid la fel ca Zamfir. Adică ţine echipa fără să investească niciun ban. Păi chiar dânsul a zis asta într-o şedinţă, e martor şi Ionel Ganea. A zis de faţă cu toată lumea că el nu a venit la Rapid să dea bani. Păi şi atunci ce caută aici? El le-a transmis tuturor angajaţilor să se ducă şi să facă rost de bani. El nu e patron, el e doar acţionar. Patron a fost Copos, care a băgat bani atâta timp", a afirmat Nicolae Manea, conform Mediafax.

Acţionarul majoritar al FC Rapid, Valerii Moraru, i-a înmânat, la 3 septembrie, un preaviz de 30 de zile preşedintelui Nicolae Manea, însă acesta a refuzat să îl semneze. Ulterior, Moraru l-a numit în funcţia de director executiv pe fostul fotbalist Nicolae Stanciu.

Situaţia acţionariatului SC FC Rapid SA, societatea care administrează gruparea giuleşteană, este confuză după ce investitorul italian Angelo Massone a solicitat la Tribunalul Bucureşti anularea contractului prin care Adrian Zamfir a cesionat la 30 mai cele 80 de procente din acţiunile pe care le deţinea către suporterii Adrian Matei, Paul Ciobanu, Răzvan Căprăroiu şi Iulian Udrea. Din cele 80 de procente, cei patru suporteri cedaseră la rândul lor 75 la sută din acţiuni către Valerii Moraru la 25 iulie.

Valerii Moraru, proprietar al companiilor Azuga Waters şi Perla Covasnei, a devenit, la 25 iulie, acţionar majoritar al FC Rapid.

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă