14 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăLifestyleVIDEO. "Vladiator" o califică pe Tottenham în turul 4 al Cupei Angliei....

VIDEO. “Vladiator” o califică pe Tottenham în turul 4 al Cupei Angliei. Vezi golul lui Chiricheș!

Vlad Chiricheș și-a calificat echipa mai departe, în Cupa Angliei, după ce a marcat golul care a adus-o pe Tottenham în avantaj. Londonezii s-au impus cu scorul de final de 4-2, în fața celor de la Burnley, după ce au fost conduși cu 2-0.

Tottenham Hotspur s-a calificat în turul al 4-lea al Cupei Angliei, după un meci de coșmar pentru oaspeți. Burnley, locul 17 în Premier League, a deschis scorul în minutul 3, prin Sordell, ca mai apoi Wallace să facă 2-0 ('8). Acestea au fost singurele reușite ale oaspeților, după care a venit rândul lui Tottenham să marcheze. Mai întâi a fost Paulinho '10, iar Capoue a adus egalarea, în minutul 45+2.

Repriza a doua a continuat cu un Tottenham dezlănțuit, Vlad Chiricheș aducându-și echipa în avantaj în minutul 49. Scorul final a fost stabilit de colegul său, Rose, care a marcat pentru 4-2, în minutul 52.

Chiricheş evoluat pe postul de fundaş dreapta și a fost înlocuit cu Eric Dier, în minutul 80, cel mai probabil el urmând să fie folosit de antrenorul Pochettino în următorul meci. Chiricheș a primit și un cartonaș galben, în minutul 70. Partida a fost o rejucare a meciului Burnley – Tottenham, scor 1-1.

Tot în Cupa Angliei, Southampton, cu Forin Gardoş integralist, s-a calificat, de asemenea, în turul patru, după ce a învins, în deplasare, cu1-0, formaţia Ipswich Town, din liga a doua.

În turul patru al Cupei Angliei, Tottenham Hotspur va întâlni pe Leicester City, în timp ce echipa lui Gardoș va da piept cu Crystal Palace.

Cele mai citite

Polonia condamnă atacurile cibernetice rusești. Oficialii transmit că și țara lor a fost vizată

Polonia a condamnat presupusele atacuri cibernetice ale unui grup rus numit APT28 asupra Germaniei și Republicii Cehe, afirmând că și ea a fost vizată,...

Mihai Viteazul a fugit ca Vijelie de pe cortul de AUR, ca să-i facă loc lui Uraganul să împartă Salam pentru adepții partidului

Ilustra'ieȘ Marian Avramescu Pentru a elimina orice urmă de revoltă ale fanilor marilor domnitori ai principatelor române, istoria se poate modifica, de dragul adepților...

Aeronava cu Lumina Sfântă de la Ierusalim a aterizat la București la ora 18.23

Aeronava care aduce Lumina Sfântă de la Ierusalim a aterizat, în această seară, în România. Avionul a aterizat la ora 18.23, potrivit antena3.ro. Delegația care...
Ultima oră
Pe aceeași temă