10.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyle47 de goluri s-au marcat marți și miercuri seară în a doua...

47 de goluri s-au marcat marți și miercuri seară în a doua etapă din Liga Campionilor la fotbal

Marți și miercuri seară s-a jucat fotbalul de masa bogaților în cea mai prestigiopasă competiție inetr-cluburi UEFA Champions League. Atracția serii de marți a fost fără îndoială duelul dintre Borussia Dordmund și Real Madrid. Spaniolii rămaân și de această dată fără victorie la Dordmund după un 2-2 de excepție.

După o victoria zdrobitoare pe terenul Legiei Varşovia, scor 6-0, Borussia primea vizita Realului. Galacticii s-au impus greu în prima rundă în meciul cu Sporting Lisabona, după ce portughezii au condus până în minutul 89.

Cristiano Ronaldo şi Alvaro Morata au înscris pentru o revenire spectaculoasă, anulând o surpriză ce ar fi complicat calculele grupei. Astfel, meciul de pe Westfalenstadion parea să conteze doar pentru stabilirea ordinei în care cele două adversare vor merge în fazele eliminatorii.

Realul a condus de fiecare dată, dar extrem de frustrant pentru trupa lui Zidane, galacticii s-au văzut egalați de fiecare dată și astfel s-a scris istoria unei alte confruntări între cele două forțe ale lumii în fotbal: Borussia Dordmund-Real Madrid final 2-2.

În aceeași gruă F, Sporting Lisabona n-a avut dificultăți cu Legia Varșovia, de care a trecut cu 2-0. Polonezii au ajuns astfel la opt goluri primite în primele două runde ale grupelor celei mai titrate competiții inter-cluburi Champions League.

AS Monaco și Leverkusen au oferit un final palpitant de partidă. Germanii au deschis scorul în minutul 73, prin "Chicharito" Hernandez, însă au fost egalați în minutul 94, de polonezul Glik.

Tottenham s-a impus în prima deplasare din istorie la Moscova, 1-0, grație celui mai în formă jucător din lot, sud-coreeanul Heung-Min Son.

Campioana Angliei,  Leicester a învins-o pe FC Porto, 1-0, în Grupa G datorită reușitei algerianului Slimani. Leicester are maximum de puncte după două runde, la prima participare din istorie în Liga Campionilor.

FC Copenhaga a surclasat-o pe FC Bruges, scor 4-0, într-o partidă în care a ratat și un penalty. A fost el mai mare scor al serii.

În grupa H, Juventus a făcut și ea scor, 4-0 pe terenul lui Dinamo Zagreb, și a trecut în fruntea clasamentului, cu patru puncte.

Sevilla are și ea tot patru puncte după succesul cu Lyon, 1-0, adus de francezul Wissam Ben Yedder.

Rezultatele serii de marți în UEFA Champions League: 

GRUPA E: Sevilla – Lyon 1-0, Dinamo Zagreb – Juventus 0-4.

GRUPA F: FC Copenhaga – FC Bruges 4-0, Leicester – Porto 1-0.

GRUPA G: Dortmund – Real Madrid 2-2, Sporting – Legia 2-0.

GRUPA H: Monaco – Leverkusen 1-1, CSKA Moscova – Tottenham 0-1.

Miercuri seară au urmat alte 8 meciuri de la care suporterii au avut multe așteptări în condițiile în care intruîn scenă: Fc Barcelona, Man City sau Atl Madrid alături de Bayern Munchen.

Atletico Madrid, finalista editiei trecute, a invins-o deloc ușor pe Bayern Munchen cu scorul de 1-0, pe stadionul ''Vicente Calderon'', intr-un meci din Grupa D.

Băieții lui  Diego Simeone s-au impus prin golul marcat de belgianul Yannick Ferreira-Carrasco (35). Madrilenii, care au castigat și în dubla cu Bayern din semifinalele ediției precedente, au ratat și un penalty, prin francezul Antoine Griezmann (min. 84).

Fundașul român Cosmin Moti a ratat un penalty pentru campioana Bulgariei, Ludogoreț Razgrad, în meciul cu Paris Saint-Germain, pierdut cu 1-3 la Sofia.

Ludogoreț a deschis scorul prin Natanael (16), Blaise Matuidi a restabilit egalitatea înainte de pauza (41), iar apoi PSG a trecut în avantaj grație reușitei lui Edinson Cavani (56).

Trei minute mai târziu, Moți a avut șansa de a egala (59), dar portarul Areola a apărat șutul său din punctul cu var, pentru ca un minut mai târziu Cavani să închidă tabela.

Moți a jucat tot meciul la Ludogoreț, iar Claudiu Keseru a intrat în minutul 88, în locul lui Wanderson.

Andrei Prepeliță a intrat în minutul 90 la FC Rostov în meciul cu PSV Eindhoven (2-2), în locul lui Dmitri Poloz, autorul celor două goluri ale gazdelor. PSV a ratat un penalty, prin mexicanul Guardado, în min. 57, la scorul de 2-2.

FC Barcelona s-a impus cu 2-1 la Moenchengladbach, după ce a fost condusa de Borussia cu 1-0, prin golul lui Thorgan Hazard. În celalalt meci al grupei, Celtic și Manchester City au terminat nedecis, 3-3, după ce scoțienii au condus în trei rânduri. Raheem Sterling (City) a marcat în ambele porti.

Rezultatele serii de miercuri în UEFA Champions League: 

Grupa A: Arsenal Londra – FC Basel 2-0, Ludogoret Razgrad – Paris Saint-Germain 1-3.

Grupa B: Besiktas Istanbul – Dinamo Kiev 1-1, SSC Napoli – Benfica Lisabona 4-2. 

Grupa C: Borussia Moenchengladbach- FC Barcelona 1-2, Celtic Glasgow – Manchester City 3-3. 

Grupa D: Atletico Madrid – Bayern Munchen 1-0, FC Rostov – PSV Eindhoven 2-2.

În total în cele două seri de fotbal în Liga Campionilor s-a marcat de numai puțin de 47 de ori. Cele mai multe reușite s-au marcat în cea de-a doua seară miecuri când s-au înregistrat 28 de goluri marcate.

 

Cele mai citite

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...

Accident rutier pe DN2-E85, în județul Buzău. Două femei au ajuns la spital

Două femei în vârstă de 32 de ani şi 39 de ani au fost transportate de urgenţă la spital vineri, în urma unui accident...

Taylor Swift, atac la adresa lui Kim Kardashian? “thanK you aIMee”

Swift, în vârstă de 34 de ani, și-a surprins fanii în primele ore ale zilei de 19 aprilie, după ce a lansat un album...
Ultima oră
Pe aceeași temă