19.1 C
București
miercuri, 29 mai 2024
AcasăLifestyleA picat primul antrenor din noul sezon de Liga I! Cine și-a...

A picat primul antrenor din noul sezon de Liga I! Cine și-a schimbat tehnicianul după 5 etape

Noul sezon al Ligii I a adus și prima demitere a unui antrenor după 5 etape. Clubul în cauză este Concordia Chiajna, care a renunțat la serviciile lui Marius Baciu după rezultatele slabe din debutul sezonului.

Meciul cu CSU Craiova, de pe teren propriu, scor 0-2, a fost decisiv pentru demiterea lui Baciu, tehnician care îi luase locul lui Marius Șumudică, antrenor plecat la Astra Giurgiu. Echipa ilfoveană a câștigat doar 2 puncte în cele cinci etape, cu două egaluri și trei înfrângeri. De asemenea a încasat 8 goluri.

Citește și Liga I: Clasamentul sezonului 2015/2016, după derby-ul Steaua-Dinamo. UPDATE etapa a 5-a

Cele mai mari șanse să-l înlocuiască pe Baciu le are Cornel Țălnar. În vârstă de 58 de ani, tehnicianul a pregătit mai multe echipe românești, printre care și Dinamo, iar ultima dată a fost pe banca tehnică a FC Brașov, echipă care a retrogradat la finalul sezonului trecut.

Cele mai citite

JYSK a lansat colecția de mobilier și accesorii de grădină pentru vara 2024

Retailerul scandinav de mobilier și decorațiuni pentru casă JYSK a prezentat noua colecție de mobilier...

VIDEO. Ciolacu spune că va discuta cu Boloș despre salariul minim

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că urmează să aibă o discuţie cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloș, despre creşterea la 300 de lei a sumei...

Optimizarea anunțurilor de închiriere: cum să te diferențiezi într-o piață aglomerată?

Ai o proprietate pe care vrei s-o închiriezi cât mai rapid? Dacă ai încercat să publici un anunț pentru a-ți găsi chiriașul potrivit, probabil...
Ultima oră
Pe aceeași temă