11.5 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăLifestyleAC Milan are un nou antrenor: Pippo Inzaghi, în locul lui Clarence...

AC Milan are un nou antrenor: Pippo Inzaghi, în locul lui Clarence Seedorf

AC Milan și-a schimbat din nou antrenorul, după ce "Pippo" Inzaghi l-a înlocuit pe Clarence Seedorf, ambii foști mari jucători ai echipei milaneze. Seedorf a fost demis deorece nu a reușit să redreseze echipa din forma slabă prin care a trecut în ultimul an.

Filippo Inzaghi a semnat un contract pe două sezoane cu AC Milan. El ocupa deja funcţia de antrenor al echipei de tineret a clubului din 2012.

Acum în vârstă de 40 de ani, Filippo Inzaghi a jucat pentru AC Milan în perioada 2001-2012, perioadă în care a înscris 73 de goluri în 202 meciuri.

Pippo este al treilea antrenor care ajunge la cârma formației milaneze în doar jumătate de an, după ce Clarence Seedorf preluase funcția de tehnician pe 16 ianuarie, de la Massimiliano Allegri. Nici Allegri, nici Seedorf nu au reușit să redreseze echipa, conducerea clubului punându-și acum toate speranțele în mâinile lui Inzaghi.

AC Milan a făcut unul dintre cele mai dezastruase sezoane din istoria sa, terminând în Serie A pe locul opt. AC Milan a ratat astfel participarea în cupele europene.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă