8.7 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăLifestyleAccidentare Bancu: Jucătorul Craiovei, operat la București UPDATE

Accidentare Bancu: Jucătorul Craiovei, operat la București UPDATE

UPDATE 13.40 Jucătorul CSU Craiova, Nicușor Bancu, grav accidentat la meciul din Cupa României, va fi operat în cursul zilei de joi, la București.

"Universitatea Craiova este alături de Nicuşor Bancu în teribila încercare prin care trece. Jucătorul nostru va fi operat în această după-amiază la Bucureşti, după accidentarea gravă suferită ieri seară, în meciul cu FC Viitorul", anunță gruparea din Bănie pe site-ul propriu.

——

Mijlocașul Nicușor Bancu, jucător al CSU Craiova, a suferit o gravă accidentare în meciul de cupă, dintre formația sa și FC Viitorul. El a fost transportat direct la spital cu fractură de tibie și peroneu.

Bancu (22 de ani) s-a accidentat în urma unui contact cu jucătorul Alin Șeroni, care aproape că i-a secerat piciorul. Bancu a primit îngrijiri medicale pe marginea terenului, după care a fost transportat cu ambulanța la spital. Incidentul s-a petrecut în minutul 96 al partidei.

Întreg staful Viitorului regretă incidentul, iar Șeroni i-a transmis lui Bancu să se refacă într-un timp cât mai scurt.

"Am urmărit mingea, am atins-o, nu ştiu cum s-a întâmplat nefericitul accident. Regret nespus de mult. Sunt alături de tine, Nicuşor, pentru tot ce vei avea nevoie şi îţi doresc să te faci bine repede", a declarat fotbalistul în vârstă de 27 de ani, de la Viitorul.

Craiova a trecut, miercuri seară, de FC Viitorul, în optimile Cupei României, după ce s-a impus cu scorul de 2-1 în prelungiri.

Cel mai optimist verdict în cazul jucătorului craiovean ar fi ca acesta să lipsească de pe teren câteva luni de zile. Accidentarea sa amintește de alte episoade îngrozitoare din fotbalul românes, precum accidentarea lui Dan Roman, jucător al Mediașului, care a stat departe de teren 9 luni de zile, după accidentare în care aproape i-a fost retezat piciorul.

Cele mai citite

Măsurile PSD ajung să-i atragă pe maghiari la cumpărături în România

Datele Eurostat arată că România a ajuns din urmă Ungaria și Portugalia în privința PIB-ului pe cap de locuitor exprimat în paritatea puterii de...

Jaqueline Cristian, la un meci de calificarea pe tabloul principal de la Madrid

Jaqueline Cristian a învins-o în două seturi pe americanca McCartney Kessler, scor 7-6, 6-4, în prima rundă a calificărilor pentru tabloul principal de simplu...

S-a întors iarna în România! Cod galben de ninsori însemnate cantitativ în zona montană din 14 județe

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare Cod galben de ninsori însemnate cantitativ pentru Carpaţii Meridionali şi Carpaţii de Curbură, valabilă până mâine...
Ultima oră
Pe aceeași temă