5.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleAdi Popa: "Să ieșim cu capul sus de pe teren!" Mesajul fotbalistului...

Adi Popa: “Să ieșim cu capul sus de pe teren!” Mesajul fotbalistului înaintea duelului cu Ungaria

Duelul României cu Ungaria din preliminariile Euro 2016 este considerat de jucătorii din lotul lui Anghel Iordănescu cel mai important meci din această campanie. Stelistul Adi Popa ar fi mulțumit chiar și cu un egal la Budapesta.

“Cel mai important e să nu pierdem la Budapesa şi să ieşim cu capul sus de pe teren. Pentru mine nu va fi o problemă atmosfera din Ungaria, pentru că tocmai am jucat la Belgrad cu Partizan”, a spus Adrian Popa, potrivit Mediafax.

Prezent la conferinţa de presă, atacantul Claudiu Keşeru a afirmat că toţi jucătorii vor fi pregătiţi pentru a obţine un rezultat pozitiv în meciul cu Ungaria. “E vorba despre o rivalitate care durează de foarte mult timp. Cu siguranţă vom avea atitudinea corespunzătoare pentru o partidă cu o astfel de miză”, a adugat Keşeru.

De asemenea, portarul Costel Pantilimon a menţionat că România va rămâne pe primul loc al grupei F din preliminariile Euro-2016 şi după partida de la Budapesta. “Avem forţa şi valoarea necesară să facem faţă unui asemenea meci. Eu zic că putem să rămânem pe prima poziţie în grupă”, a explicat portarul formaţiei Sunderland.

Echipa naţională a României s-a reunit, luni, la Centru de Fotbal Mogoşoaia, în vederea partidelor cu Ungaria şi Grecia din preliminariile Campionatului European din 2016. România va întâlni Ungaria, la Budapesta, vineri, de la ora 21.45, iar trei zile mai târziu va juca împotriva Greciei, pe Arena Naţională, tot de la ora 21.45.

După disputarea a şase etape din Grupa F, clasamentul este următorul: 1. România – 14 puncte, 2. Irlanda de Nord – 13 puncte, 3. Ungaria – 11 puncte, 4. Insulele Feroe – 6 puncte, 5. Finlanda – 4 puncte, 6. Grecia – 2 puncte.

Cele mai citite

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă