22 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăLifestyleAdrian Mutu, aproape de un transfer în India. Pune City așteaptă răspunsul

Adrian Mutu, aproape de un transfer în India. Pune City așteaptă răspunsul

Adrian Mutu este aproape de un transfer în fotbalul indian, el urmând să ia o decizie în următoarele 48 de ore. Atacantul Petrolului este așteptat la gruparea indiană FC Pune City.

"Discutăm cu Mutu şi vom cunoaşte decizia lui în următoarele 48 de ore", a declarat Gaurav Modwel, conform Times of India, citată de Mediafax.

Echipa patronată de actorul indian Salman Khan, de societatea Wadhawan Group şi de clubul italian Fiorentina l-a achiziţionat pe atacantul francez David Trezeguet şi intenţionează, conform surselor citate, să-l transfere şi pe mijlocaşul brazilian Anderson, împrumutat de Manchester United la gruparea viola.

Începând cu acest an, campionatul indian de fotbal devine unul profesionist, Indian Super League urmând a debuta la 12 octombrie.

Atacantul Adrian Mutu, sub contract cu gruparea Petrolul Ploieşti, nu a dorit să evolueze în derbiul cu Steaua, de duminică, de teama unei accidentări care l-ar fi împiedicat să se transfere în India.

Cele mai citite

Președintele Iohannis va fi decorat de Atlantic Council, la Washington

Președintele Klaus Iohannis va fi decorat de Atlantic Council, într-o ceremonie care se va desfășura la Washington, în ziua de 8 mai 2024. Președintele Iohannis...

Ciolacu urează românilor “Hristos a Înviat” și prezintă imagini în care arată că a fost la slujba de Înviere

Șeful Guvernului și al PSD, Marcel Ciolacu, le transmite românilor mesajul tradițional, "Hristos a Înviat", însoțit de imagini care atestă că a participat la...

Ce salarii aveau cu adevărat Nicolae și Elena Ceaușescu

Așa cum bine cunoaștem cu toții, până în urmă cu mai bine de trei decenii și jumătate, România s-a aflat sub jugul dictaturii...
Ultima oră
Pe aceeași temă