13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleAjax, eliminată din preliminariile Ligii Campionilor. Vezi reacția antrenorului Frank de Boer

Ajax, eliminată din preliminariile Ligii Campionilor. Vezi reacția antrenorului Frank de Boer

Ajax a fost eliminată în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor de către Rapid Viena, cu scorul general de 5-4. Antrenorul clubului olandez Frank de Boer și-a luat asupra sa întreaga responsabilitate.

“Este un pas înapoi teribil pentru toţi cei care iubesc Ajax. Eu sunt responsabil. Am crezut că această tânără echipă putea face diferenţa, dar, din nefericire, nu a fost cazul. Trebuie să continuăm. Liga Europa este foarte importantă, deoarece este crucial să jucăm în Europa”, a declarat Frank de Boer, potrivit Mediafax.

Ajax Amsterdam a pierdut, marţi, cu scorul de 2-3 (0-2), partida disputată pe teren propriu cu Rapid Viena, din manşa a doua a turului al treilea preliminar al Ligii Campionilor, olandezii fiind eliminaţi din competiţie. Meciul tur s-a încheiat cu scorul de 2-2.

Ajax va evolua astfel în play-off-ul preliminariilor Ligii Europa.

Cele mai citite

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...

Corespondentul rus de război Semion Eremin a fost ucis într-un atac cu drone

Corespondentul rus de război Semion Eremin, care lucra pentru cotidianul rusesc Izvestia, a fost ucis vineri într-un atac cu drone ucrainene în sud-estul Ucrainei,...
Ultima oră
Pe aceeași temă