19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleAlessandro Nesta revine pe teren la 38 de ani. Va evolua la...

Alessandro Nesta revine pe teren la 38 de ani. Va evolua la Chennaiyin FC

Italianul Alessandro Nesta, retras din activitate în urmă cu un an, va reveni pe teren, la vârsta de 38 de ani și va evolua pentru echipa indiană Chennaiyin FC.

Chennaiyin FC este pregătită de fostul coechipier al lui Nesta de la naţionala Italiei, Marco Materazzi, care este şi jucător. Nesta este aşteptat la noul său club după 5 decembrie, conform Mediafax.

El a anunţat, la 7 noiembrie 2013, că se retrage din activitatea competiţională, la o săptămână după ce încheiase sezonul cu echipa Montreal Impact, cu care a evoluat în liga profesionistă nord-americană de fotbal (MLS).

Nesta şi-a început cariera la Lazio Roma, cu care a câştigat un campionat, în 2000, apoi a evoluat zece ani la AC Milan, unde a fost campion al Italiei în 2004 şi 2011 şi a cucerit Liga Campionilor, în 2003 şi 2007. El a strâns 78 de selecţii în echipa naţională a Italiei, fiind campion mondial în 2006.

Prima ediţie a campionatului profesionist de fotbal din India a debutat în octombrie, reunind multe vedete de talie internaţională aflate la final de carieră, precum David Trezeguet, Nicolas Anelka, Robert Pires sau Alessandro del Piero.

Cele mai citite

Inovație și funcționalitate în baie cu Florin Art: Descoperă cele Mai bune opțiuni de mobilier

Mobilierul de baie nu este doar o necesitate practică într-o locuință modernă, ci și un element crucial în crearea unei atmosfere plăcute și funcționale...

Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită

Guvernul a decis ca valabilitatea cardurilor de energie să fie prelungită până pe 31 mai, cu încă două luni față de termenul inițial. Aceasta...

Lufthansa a evitat o grevă a salariaților chiar de Paște

Compania aeriană germană Lufthansa şi un sindicat care reprezintă personalul de la sol au anunţat miercuri că au ajuns la un acord privind salariile...
Ultima oră
Pe aceeași temă