22.6 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăLifestyleAlexandru Tudor va fluiera meciul CS U Craiova-Steaua, în sferturile Cupei României

Alexandru Tudor va fluiera meciul CS U Craiova-Steaua, în sferturile Cupei României

Alexandru Tudor a fost delegat la meciul dintre CS Universitatea Craiova- Steaua, din sferturuile de finală ale Cupei României.

Tudor va fi ajutat de asistenţii Mircea Orbuleţ şi Alexandru Cerei, arbitru de rezervă fiind delegat Adrian Comănescu. Observatorii întâlnirii de la Craiova vor fi Corneliu Fecioru şi Octavian Goga.

Partida CS Universitatea Craiova – Steaua Bucureşti, din sferturile de finală ale Cupei României – Timişoreana, se va disputa joi, de la ora 20.30, pe stadionul Ion Oblemenco.

Întâlnirea ASA Târgu Mureş – Petrolul Ploieşti va fi arbitrată de Ovidiu Haţegan, care va fi ajutat de asistenţii Aurel Oniţa şi Mircea Grigoriu, iar rezervă a fost delegat Cătălin Popa. Pbservatorii meciului de la Târgu Mureş vor fi Marian Salomir şi Aurel Ionescu.

Partida ASA Târgu Mureş – Petrolul Ploieşti, din sferturile de finală ale Cupei României – Timişoreana, se va disputa joi, de la ora 18.00, pe Stadionul Transil.

Cele mai citite

Miron Cosma, urmărit penal în dosarul Mineriadei, dă vina pe Ion Iliescu

Miron Cosma, fost lider al minerilor din Valea Jiului, dă vina pe Ion Iliescu pentru victimele înregistrate în timpul Mineriadei din 13 - 15...

Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena. Obiceiuri și tradiții

Aproximativ două milioane de români își serbează ziua de nume mâine, 21 mai, de Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena. Această sărbătoare are o semnificație...

ANAT și patronatele din turism solicită suplimentarea semnificativă a fondurilor pentru creditele IMM Invest+

Vineri 17 mai, la Ploiești, a avut loc o întâlnire care a marcat aniversarea de 30 de ani a Patronatului IMM, la care au...
Ultima oră
Pe aceeași temă