13.1 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăLifestyleAncelotti, despre Ronaldo: Are sete de goluri, va marca data viitoare

Ancelotti, despre Ronaldo: Are sete de goluri, va marca data viitoare

Cristiano Ronaldo nu a reușit încă să egaleze recordul de goluri înscrise în Liga Campionilor al lui Raul, 71 de reușite. Portughezul a ratat mai multe ocazii în partida Real Madrid – Liverpool, scor 1-0, însă tehnicianul Carlo Ancelotti este convins că starul echipei sale va marca în meciul viitor.

"Eu eram cel frustrat când am văzut că nu marchează", a glumit tehnicianul italian."Nu cred că el avut vreo problemă, cred că a fost mulţumit că am câştigat acest meci şi deja este concentrat la următorul", a declarat Ancelotti, potrivit Mediafax.

Ronaldo a rămas la 70 de goluri în Liga Campionilor, la o singură reuşită de recordul lui Raul (71), cel mai bun marcator din istoria competiţiei.

"Cristiano are sete de goluri, dar s-a concentrat la meci, deoarece trebuia să-l câştigăm şi l-am câştigat. Nu a marcat, dar nu am vorbit de record. El a făcut un meci bun şi va marca data viitoare", a precizat Ancelotti.

Formaţia spaniolă Real Madrid s-a calificat în optimile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a învins, marţi seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa engleză Liverpool, în etapa a patra a grupei B a Ligii Campionilor.

Golul a fost marcat de Benzema, în minutul 27.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă