20.8 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleAndone înscrie în Cupa Spaniei, la primul meci ca titular la Cordoba

Andone înscrie în Cupa Spaniei, la primul meci ca titular la Cordoba

Atacantul  Florin Andone a reușit un gol la primul său meci ca titular la Cordoba. Totuși echipa sa a fost eliminată din Cupa Spaniei, de către Granada.

Andone a înscris în poarta Granadei în minutul 4. Românul a rămas pe teren până în minutul 79, când a fost înlocuit cu Xisco. Pentru Granada a marcat Mainz, în minutul 59. În tur, Granada s-a impus cu scorul de 1-0.

Andone, 21 de ani, a fost cumpărat de Cordoba de la Villareal, însă până la dubla manșă din Cupa Spaniei el a evoluat doar la Cordoba B.

Au mai obţinut calificarea anterior echipele: Real Sociedad, Villarreal, Real Madrid, FC Sevilla, Celta Vigo, Valencia, Almeria, FC Barcelona, Espanol Barcelona, Levante şi Getafe.

Meciurile Atletico Madrid – L'Hospitalet (liga a treia) în tur 3-0, Elche – Real Valladolid (liga a doua) în tur 0-0, Athletic Bilbao – Alcoyano (liga a treia) în tur 1-1 şi Malaga – Deportivo La Coruna în tur 1-1 se dispută joi.

Cele mai citite

Rusia cere o reuniune ONU pe tema atacului NATO asupra Iugoslaviei, de acum 25 de ani

Rusia a cerut organizarea unei reuniuni a Consiliului de Securitate al ONU care să discute atacul NATO asupra Iugoslaviei, din anul 1999. Cererea Rusiei ar...

Se dezumflă balonul Green Deal!

În România, nu se vorbește deloc despre eșecul reuniunii miniștrilor de mediu din UE, cu privire la adoptarea Legii pentru Refacerea Naturii. Deși grupul...

Maestrul Victor Rebengiuc și actrița Mariana Mihuț au primit titlul de „ Cetățean de Onoare” al Ploieștiului

Actorii Mariana Mihuţ şi Victor Rebengiuc au primit, miercuri, titlul de cetăţean de onoare al municipiului Ploieşti, în cadrul unei şedinţe extraordinare a Consiliului...
Ultima oră
Pe aceeași temă