15 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleAndronache a fost schimbată din funcția de administrator judiciar al clubului Rapid

Andronache a fost schimbată din funcția de administrator judiciar al clubului Rapid

Cristina Andronache a fost înlocuită din funcția de administrator judiciar al clubului FC Rapid. Tribunalul București a numit în locul acesteia consorțiul VF Insolvenţă SPRL – CII Cornea Dana Letiţia, care a fost propus de noul patron, Valerii Moraru.

"Instanţa dispune înlocuirea practicianului în insolvenţă CII Andronache Cristina desemnat în calitate de administrator judiciar privind debitoarea SC FC Rapid SA – în reorganizare judiciară. Desemnează în calitate de administrator judiciar, la propunerea creditorului majoritar Azuga Waters SRL, pe consorţiul format din VF Insolvenţă SPRL şi CII Cornea Dana Letiţia cu un onorariu provizoriu de 2.500 lei din averea debitoarei, urmând a se emite adresă pentru îndeplinirea atribuţiilor legale în acord cu prevederile art. 20 din Legea nr. 85/2006. Cu recurs în 7 zile de la comunicare", se menţionează în soluţia instanţei publicată pe portarul Ministerului Justiţiei, citată de Mediafax.

De asemenea, instanţa a dispus ca FC Rapid să-i plătească remuneraţia Cristinei Andronache până la data înlocuirii sale. "Instanţa dispune descărcarea de gestiune şi constată încetate cu acest moment atribuţiile administratorului judiciar Cabinetul Individual de Insolvenţă Andronache Cristina. Dispune PLATA  renumeraţiei pentru perioada de administrare judiciară în baza documentelor justificative din averea debitoarei, cu respectarea ordinii de preferinţă prevăzută de Legea nr. 85/2006 a insolvenţei, în favoarea Cabinetul Individual de Insolvenţă Andronache Cristina", se mai precizează pe site-ul citat.

Cristina Andronache avea calitatea de administrator judiciar al clubului giuleştean din 7 decembrie 2012, când Tribunalul Bucureşti a admis cererea SC FC Rapid SA şi a deschis procedura de insolvenţă a clubului condus atunci de George Copos.

După achiziţionarea pachetului majoritar de acţiuni al FC Rapid, Valerii Moraru a intrat în conflict cu administratorul judiciar Cristina Andronache, aceasta făcând public faptul că omul de afaceri nu a investit niciun ban de la preluarea clubului.

Acţionarul majoritar a solicitat la 26 septembrie Tribunalului Bucureşti înlocuirea Cristinei Andronache, iar la 2 octombrie a remis un comunicat de presă în care a susţinut că aceasta a fost exclusă definitiv din motive disciplinare din Uniunea Naţională a Practicienilor în Insolvenţă din România (UNPIR). Ulterior, şi Cristina Andronache a solicitat Tribunalului Bucureşti înlocuirea sa din funcţia de administrator judiciar din cauza relaţiei tensionate cu Valerii Moraru.

Cele mai citite

MApN anunță că NATO a efectuat un amplu exercițiu de dislocare a trupelor în Slovenia, Ungaria și România

Ministerul Apărării Naționale(MApN) a anunțat joi că Alianța Nord-Atlantică, prin intermediul Corpului de Dislocare Rapidă Italia (NRDC-ITA) a desfășurat, în perioada 15-24 aprilie, exercițiul...

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...
Ultima oră
Pe aceeași temă