13.7 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăLifestyleAndy Murray: În vestiare, la Wimbledon, se discută numai despre Cupa Mondială...

Andy Murray: În vestiare, la Wimbledon, se discută numai despre Cupa Mondială din Brazilia

Jucătorul de tenis Andy Murray dezvăluie faptul că în vestiarele turneului de Grand Slam de la Wimbledon se discută numai despre evoluțiile echipelor de la Cupa Mondială. Murray spune că astfel de evenimente majore stârnesc discuții în rândul tenismenilor, având în vedere că tenisul este un sport global, cu jucători din toate colțurile lumii.

La Wimbledon se discută mai mult despre fotbal decât despre tenis, atât în vestiarele băieților, cât și în cele ale fetelor, potrivit presei britanice. Cei mai mari microbiști sunt spaniolul Rafael Nadal, sârbul Novak Djokovici şi scoţianul Andy Murray, care nu ezită să își arunce săgeți unii altor.

"Când intri în vestiar dimineaţa, toţi jucătorii discută numai despre asta. Asta este plăcut la tenis, este un sportglobal. Aşa că, atunci când ai o competiţie precum Cupa Mondială, toată lumea este interesată. Eu nu cred că Anglia a jucat prea rău în Brazilia. Cred că a evoluat mai bine împotriva Italiei, decât împotriva Uruguayului. Îmi place fotbalul, mă uit mult la el. Mă bucur când are loc Cupa Mondială, pentru că aşa am ce face seara, nu mai trebuie să îi ascult pe oameni discutând despre jocul meu de la Wimbledon", a spus scoţianul de 27 de ani, conform presei britanice, citată de Mediafax.

Apoi, Murray l-a "înţepat" pe Rafael Nadal, pentru evoluţia mai puţin bună a Spaniei, care a fost eliminată, la fel ca Anglia, încă din faza grupelor: "Mulţi dintre jucătorii spanioli au fost cam tăcuţi în ultimele câteva zile."

În replică, Nadal s-a arătat foarte dezamăgit de performanţa jucătorilor pregătiţi de Vicente del Bosque. "Sunt trist. Toată lumea în Spania e tristă, dar asta nu mă motivează mai mult. Nu sunt mai motivat acum că Spania a ieşit devreme de la Cupa Mondială. Aşa e în sport, aşa e viaţa. E normal, se poate întâmpla. Nu e pentru prima oară când se întâmplă asta în sportul mondial, şi nici ultima dată. În sport, este un început pentru toate, dar şi un final", a completat Nadal.

Principalul favorit de la Wimbledon, sârbul Novak Djokovici, care a ales Bosnia-Herţegovina, Croaţia şi Grecia printre echipele favorite de la turneul brazilian, susţine că reprezentativele sud-americane sunt favorizate de condiţiile meteorologice, în timp ce Costa Rica reprezintă o mare surpriză.

Rusoaica Maria Şarapova susţine că nu este un mare fan al fotbalului, deoarece are obiceiul să rateze golurile din timpul partidelor. "Îmi place să mă uit la meciuri cu un grup de oameni care devin încântaţi. Personal, nu am fost un mare fan al fotbalului. Tot timpul am senzaţia că ratez golurile. Mă uit la un meci timp de 35 de minute şi nu se înscrie niciun gol, iar când mă duc să îmi iau un ceai sau ceva, se marchează", a explicat Şarapova.

Cele mai citite

O mașină a luat foc pe A1 București-Pitești

Un autoturism a luat foc sâmbătă la km 34 al A1 Bucureşti-Piteşti, pe sensul de mers spre capitală, informează ISU Giurgiu, potrivit agerpres.ro. "Conducătorul auto...

Un român în vârstă de 28 de ani a fost găsit mor într-o piață publică din Genova

O descoperire tragică a avut loc vineri, în jurul orei 16:30, în Piazza Monte Santodin din cartierul Sestri Ponente din Genova, Italia. Cadavrul unui...

ANPC, recomandări pentru 1 Mai. “Acordați o atenție deosebită aspectului produsului”

Avertizarea transmisă de către directorul general al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), Paul Anghel, este deosebit de importantă pentru consumatorii din România, în...
Ultima oră
Pe aceeași temă