16.8 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleAnghel Iordănescu și Dan Apolzan vor face convocările stranierilor pentru meciul cu...

Anghel Iordănescu și Dan Apolzan vor face convocările stranierilor pentru meciul cu Irlanda de Nord

Anghel Iordănescu, directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, și Dan Apolzan, directorul Școlii Federale de Antrenori, vor trimite, mâine, telegramele de convocare jucătorilor care evolueayă în străinătate, pentru meciul cu Irlanda de Nord, din preliminariile Euro 2016.

Iordănescu, fost selecţioner între anii 1993 şi 1998, precum şi între 2002 şi 2004, va rămâne cel mai probabil la conducerea primei reprezentative, au adăugat sursele citate.

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a ajuns, în această seară, la Casa Fotbalului pentru a se întâlni cu Iordănescu, însă nu a dorit să facă nicio declaraţie, afirmând că va susţine, mâine, o conferinţă de presă.

Răzvan Burleanu a fost, ieri, la Kiev, pentru a discuta cu oficialii clubului Şahtior Doneţk posibilitatea ca Mircea Lucescu să antreneze atât formaţia ucraineană, cât şi naţionala României, însă a fost refuzat de aceştia, potrivit Mediafax.

Directorul general al clubului Şahtior Doneţk, Serghei Palkin, a declarat că Mircea Lucescu nu poate prelua în paralel şi echipa României. "Interesul arătat de naţionala României pentru Mircea Lucescu este real. Dar Mister are contract cu Şahtior până la finalul sezonului. Astăzi a avut loc, la Kiev, o întâlnire cu preşedintele Federaţiei Române de Fotbal (n.r. – Răzvan Burleanu) şi i-am spus că nu poate combina cele două posturi, deoarece ar fi conflict de interese", a spus Palkin, joi seară.

FRF a analizat în aceste zile mai multe variante pentru înlocuirea selecţionerului Victor Piţurcă, printre care s-au numărat antrenorii Mircea Lucescu, Ladislau Boloni, Cosmin Olăroiu şi Cosmin Contra.

Victor Piţurcă şi Federaţia Română de Fotbal au reziliat, în urmă cu o săptămână, contractul de comun acord, tehnicianul semnând o înţelegere pe doi ani cu gruparea Al Ittihad din Arabia Saudită.

Meciul România – Irlanda de Nord va avea loc, în 14 noiembrie, pe Arena Naţională.

 

Cele mai citite

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...

Premierul Ciolacu a convocat ședința de guvern la Timișoara, unde PNL a acceptat să susțină candidatul PSD

Ședința de guvern din ziua de joi, 25 aprilie 2024, se va desfășura la Timișoara, reiese din comunicatele transmise de Guvernul României. Programul oficial al...

Gafa lui Târnovanu amână fiesta FCSB-ului! Meciul cu Farul se joacă cu titlul pe masă

FCSB a remizat în deplasare cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, scor 2-2, în etapa a șasea din play-off, și trebuie să mai aștepte pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă