15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleAntrenorul Astra Giurgiu, Marius Șumudică, suspendat la nivel internațional

Antrenorul Astra Giurgiu, Marius Șumudică, suspendat la nivel internațional

Antrenorul Astra Giurgiu, Marius Șumudică, a fost suspendat la nivel internațional.  FIFA a extins sancțiunea antrenorului suspendat două luni de către Comisia de Recurs a Federației Române de Fotbal, astfel încât acesta nu va putea sta pe banca formației Astra Giurgiu în cele două partide din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, ediția 2016-2017, potrivit Agerpres.

Conform site-ului oficial al FRF, FIFA a dispus ca suspendarea internațională de două luni a antrenorului să înceapă la 8 iunie. “FIFA a extins la nivel internațional sancțiunile dispuse împotriva antrenorului Marius Șumudică de către Comisia de Recurs a Federației Române de Fotbal. Decizia Președintelui Comisiei de Disciplină a FIFA a venit ca urmare a solicitării Federației Române de Fotbal. Precizăm că, în conformitate cu decizia anterior menționată, sancțiunea la nivel internațional se aplică în condițiile precizate în Decizia Comisiei de Recurs a FRF, respectiv cu începere din data de 08.06.2016. În ceea ce privește executarea sancțiunii pe teritoriul României sunt aplicabile prevederile Regulamentului Disciplinar al FRF”, se menționează pe site-ul oficial al FRF.

Perioada suspendării tehnicianului este diferită în România deoarece Regulamentul Disciplinar al FRF prevede că sancțiunile sunt suspendate în pauza competițională. Astfel că în competițiile interne Marius Șumudică nu va putea sta două luni pe banca echipei Astra Giurgiu începând cu Supercupa României din 16 iulie sau cu prima etapă a Ligii I din 24 iulie. În mod uzual, un nou sezon începe cu Supercupa României, dar oficialii FRF susțin că acesta debutează cu prima etapă a Ligii I.

Antrenorul echipei Astra Giurgiu, Marius Șumudică, a fost sancționat, în 29 februarie, de Comisia de Disciplină a FRF, cu interzicerea oricăror activități legate de fotbal pentru o perioadă de șase luni și 100.000 de lei penalitate sportivă, pentru că a jucat la pariuri, lucru interzis de regulamentele în vigoare.

Ulterior, la 8 martie, Comisia de Recurs din cadrul Federației Române de Fotbal i-a redus sancțiunea dictată de Comisia de Disciplină. Astfel Șumudică a fost sancționat cu interzicerea oricăror activități legate de fotbal pentru o perioadă de 2 luni și o penalitate sportivă de 50.000 lei. Tot atunci, Comisia de Recurs a suspendat executarea sancțiunii pentru o perioadă de 3 luni.

Cele mai citite

Securitatea și sănătatea în muncă – serviciu obligatoriu pentru orice afacere din România

Companiile active cu minim un angajat au obligația de a respecta un protocol foarte strict pentru a asigura întregului personal condiții sigure de muncă....

Securitatea și sănătatea în muncă – serviciu obligatoriu pentru orice afacere din România

Companiile active cu minim un angajat au obligația de a respecta un protocol foarte strict pentru a asigura întregului personal condiții sigure de muncă....

Inovație și funcționalitate în baie cu Florin Art: Descoperă cele Mai bune opțiuni de mobilier

Mobilierul de baie nu este doar o necesitate practică într-o locuință modernă, ci și un element crucial în crearea unei atmosfere plăcute și funcționale...
Ultima oră
Pe aceeași temă