13.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleAntrenorul lui Pantilimon, de la Sunderland, luat în vizor de Federația Engleză...

Antrenorul lui Pantilimon, de la Sunderland, luat în vizor de Federația Engleză de Fotbal

Gustavo Poyet a fost avertizat de Federația Engleză de Fotbal, care a deschis o acțiune disciplinară împotriva sa. Tehnicianul echipei Sunderland a avut un conflict cu managerul lui Hull City la ultima etapă din Premier League.

Federaţia Engleză de Fotbal a anunţat că antrenorul echipei Sunderland se află în centrul unei acțiuni disciplinare. Poyet este acuzat de conduită necorespunzătoare. Tehnicianul uruguayan are termen până la 9 martie să răspundă acuzaţiilor, conform Mediafax.

El a fost trimis în tribună de arbitrul Mike Dean, pentru că a lovit o sticlă de apă şi s-a certat cu Steve Bruce, după ce Jack Rodwell a fost avertizat pentru o simulare.

"Managerul echipei Sunderland, Gus Poyet, a fost pus sub acuzare de FA în urma meciului cu Hull City din 3 martie. Între timp, managerul Steve Bruce a fost contactat de federaţie în legătură cu acelaşi incident şi i s-au reamintit responsabilităţile sale", se arată într-un comunicat al FA.

Sunderland, cu portarul Costel Pantilimon pe teren tot meciul, a remizat, marţi, în deplasare, scor 1-1, cu Hull City, într-o partidă contând pentru etapa a XXVIII-a a Premier League.

Cele mai citite

Universitatea Craiova, primul eșec cu Gâlcă pe bancă! Oltenii au fost surclasați pe teren propriu de CFR Cluj

Universitatea Craiova a pierdut pe teren propriu în fața celor de la CFR Cluj cu scorul de 0-1, în etapa a șasea a play-off-ului...

Crizele și economia

Organizările au, fiecare, o finalitate a cărei satisfacere asigură identitatea. Multe întâmpină azi dificultăți, dar și  crize.  Este criză atunci când dificultățile periclitează...

Pachetul de 61 de miliarde pentru Ucraina sau despre cum “era păcii s-a încheiat în Europa”

Congresul american a adoptat un pachet de 90 de miliarde de dolari pentru acordarea de ajutor militar Ucrainei, Israelului și Taiwanului. Fiindcă o reacție...
Ultima oră
Pe aceeași temă