7.9 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăLifestyleAntrenorul român Edi Iordănescu, debut cu dreptul în campionatul Bulgariei

Antrenorul român Edi Iordănescu, debut cu dreptul în campionatul Bulgariei

Edward Iordănescu a debutat cu victorie pe banca lui ȚSKA Sofia în campionatul Bulgariei după ce a învins pe teren propriu Lokomotiv Gorna, scor 2-0.Golurile echipei sale au fost marcate de Kulma în minutul 66 și de Chorbadzhiyski în prelungirile partidei.

Și la stranieri am avut remarcați. Paul Papp a marcat primul său gol pentru Will, în liga secundă din Elveția. Echipa sa a câștigat în deplasare la Wohlen, scor 3-1, iar românul a fost cel care a stabilit scorul final în minutul 57.

Florentin Matei, decarul celor de la Rijeka, a marcat și el în campionatul Croației, în minutul 29. Meciul dintre Rijeka și Belupo s-a terminat 2-0.

În fotbalul internaţional:

Manchester United a reușit să câștige meciul cu Hull, din etapa a treia de Premier League, după un gol marcat în al treilea minut de prelungiri de Marcus Rashford, scor 1-0.

Mourinho a început meciul sub presiune, în condițiile în care Arsenal (3-1 cu Watford) și Chelsea (3-0 cu Burnley) s-au impus autoritar. Chelsea echipa lui Antonio Conte este  deja pe prima poziție din Premier League. 

În Serie A:

Polonezul Milik a intrat în inima suporterilor de la Napoli după primul meci pe Stadio San Paolo. Atacantul adus de la Ajax ca să îl înlocuiască pe Higuain a deschis scorul în derby-ul cuMilan.

Milik şi-a trecut în cont dubla cu o lovitură perfectă de cap şi Napoli a condus cu 2-0 la pauză. În partea secundă, trupa lui Montella a reintrat în joc prin reuşita lui Niang. Spaniolul Suso a readus egalitatea cu un şut de zile mari.

Împinsă de la spate de peste 50.000 de fani, Napoli a făcut 3-2 cu golul lui Callejon. Nervii milanezilor au cedat. Kucka a văzut două cartoanşe galbene la aceeaşi fază. Şi Niang a ajuns mai devreme la vestiare.

În minutul 89, Chiricheş a intrat pe teren în locul lui Albiol. Autogolul lui Romagnoli a spulberat emoţiile gazdelor, care s-au impus cu 4-2 şi au bifat prima victorie din acest sezon.

Real Madrid, două succese din tot atâtea posibile:

Real Madrid s-a impus în fața Celtei Vigo cu 2-1 la capătul unui meci spectaculos. Modric putea deschide scorul în prima repriză, însă mai întâi transversala s-a opus (29), iar apoi Sergio Alvarez i-a refuzat golul croatului (32).

Portarul oaspeților s-a remarcat și în minutul 56 la execuția lui Bale. Alvarez a fost până la urmă învins de Morata (60), fază în care atacantul revenit de la Juventus s-a aflat într-un ofsaid nesemnalizat.

Morata putea înscrie din nou cinci minute mai târziu, dar a nimerit bara. Galicienii au egalat în minutul 67 grație execuției lui Orellana. Victoria echipei lui Zidane a fost adusă de Kroos, care a lovit superb mingea din afara careului (81).

 

Cele mai citite

Serviciile germane de informații suspectează Rusia de finanțarea partidelor regionale de extremă dreapta

Agenția germană de informații interne a cerut luni autorităților de la Berlin să îi acorde mai multe puteri pentru a putea monitoriza fluxurile financiare,...

Seturi de mese si scaune pentru dining – cum alegi ceva potrivit pentru sufrageria ta

Seturile de mese și scaune sunt ideale pentru a fi poziționate într-un spațiu mare. Acestea sunt mari ca și volum și este nevoie de...

De ce nu se creează efectul de campanie electorală?

Campania electorală s-a declanșat neoficial în România. Criza desemnării candidatului comun al coaliției PSD-PNL are efecte profunde. În această perioadă, se fac calibrări de...
Ultima oră
Pe aceeași temă