14 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăLifestyleArgăseală: Steaua și-ar putea recăpăta sigla și culorile din returul Ligii I....

Argăseală: Steaua și-ar putea recăpăta sigla și culorile din returul Ligii I. Ce siglă folosește cu Dortmund

Valeriu Argăseală, președintele clubului de fotbal Steaua, a declarat la finalul negocierilor dintre FC și CSA, că nu s-a pus problema de bani între cele două părți și că recuperarea siglei și a culorilor va fi făcută într-un cadru legal.

Argăseală, însoțit de directorul financiar Iulian Gheorghişor, a ajuns la un consens cu reprezentanții CSA privind folosirea mărcii Steaua București de către clubul de fotbal patronat de Becali. În urma discuțiilor, care au durat aproape 2 ore, s-a stabilit ca sigla și culorile să poată fi utilizate în baza înțelegerii.

La meciul cu Borussia Dormund, din cadrul cantonamentului din Spania, Steaua va folosi ultima siglă înregistrată la OSIM, cea rotundă, albastră, cu o cruce roșie și cu o steaua galbenă în opt colțuri, situată în centru.

"S-a aratat disponibilitatea din partea ambelor parti, asta e important. A fost o delegatie foarte numeroasa din partea CSA. Cautam solutii, dar numai in cadru legal. Primul pas a fost facut. Vom face zilele vitoare contractul de inchiriere pentru stadion. 

Noi cautam solutii pentru a avea emblema inca de la inceputul acestui campionat. La meciul cu Dortmund vom utiliza noua stema, pana vom rezolva aceste probleme, pana se va lua o masura finala. Noi am luat aceste masuri de precautie.

Nu au fost negocieri, nu s-a pus problema unei sume de bani. Am venit pentru a gasi solutii pentru a gasi in mod legal aceasta marca. Dânșii au spus ca nu vor sa mai fie disensiuni cu clubul de fotbal", a declarat Argăseală la Dolce Sport.

Citește și Argăseală a ajuns la un acord cu CSA pentru folosirea mărcii Steaua București. Comunicatul oficial

Cele mai citite

Taiwanul ar urma să fie sprijinit de Trump dacă acesta va câștiga alegerile

Un fost ambasador al SUA la Organizația pentru Securitate și Cooperare în Europa, James Gilmore, a declarat sâmbătă că este convins că Donald Trump...

ROMÂNIA LIBERĂ urează un Paște Fericit cititorilor și colaboratorilor: Hristos a Înviat!

Redacția ROMÂNIA LIBERĂ vă urează Paște Fericit! Hristos a Înviat! Sărbătoarea Paștelui ne îmbrățișează într-o atmosferă plină de bucurie și recunoștință, aducându-ne împreună într-o comuniune...

Premieră la Londra: Sadiq Khan a fost reales primar al Londrei pentru a treia oară

Primarul laburist al Londrei, Sadiq Khan, a fost reales la alegerile locale care au avut loc joi în Anglia, devenind astfel primul edil al...
Ultima oră
Pe aceeași temă