6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleArgăseală se plânge de distanţele mari pe care le are de parcurs...

Argăseală se plânge de distanţele mari pe care le are de parcurs Steaua pentru meciurile din Grupa J a Ligii Europa

Valeriu Argăseală, preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Steaua, este mulţumit de tragerile la sorţi din LIga Europa, dar îşi face griji din cauza distanţelor mari pe care echipa trebuie să le parcurgă între meciuri. Steaua este în Grupa J alături de Dinamo Kiev, Rio Ave şi Aalborg.

"La prima vedere, pare o grupă bună pentru noi, dar să nu uităm că Rio Ave a bătut, săptămâna trecută, cu 5-1 pe Estoril, în deplasare. Vorbeam cu managerul lor (n.r. – de la Estoril), care a lucrat prin România, că nu e o echipă rea, dar că în mod normal Steaua nu ar trebui să se împiedice de ei. Aalborg a pierdut destul de clar cu Apoel şi, ca şi noi, a ajuns în Europa League. Iar cu Dinamo Kiev avem experienţă. Însă sunt distanţe foarte mari şi în Danemarca şi în Portugalia, 3-4 ore de mers cu avionul ", a spus, Argăseală, la Digi Sport.

El a adăugat că nu se ştie deoacamdată unde se va disputa meciul din deplasare cu Dinamo Kiev, din cauza conflictului din estul ţării, dintre armata ucraineană şi speratiştii proruşi, susţinuţi de Moscova.

"Nu ştim unde o să se joace, pentru că nu ştim cum o să fie situaţia politică acolo, dacă jucăm sau nu jucăm în Ucraina. Dacă jucăm prin octombrie, noiembrie, decembrie nu se ştie cum o să evolueze situaţia politică. În funcţie de asta se va decide şi locul unde se va juca", a explicat el, potrivit Mediafax.

Argăseală a declarat că nu se pune problema înlocuirii antrenorului Costel Gâlcă după eliminarea Steleidin Liga Campionilor. "Nu a existat niciun fel de discuţie legată de acest lucru", a precizat oficialul.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă