8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleASA, luată prin surprindere de Oțelul. Reacția lui Gabriel Mureșan, după pierderea...

ASA, luată prin surprindere de Oțelul. Reacția lui Gabriel Mureșan, după pierderea titlului

Mijlocaşul ASA Târgu Mureș Gabriel Mureşan a spus, după meciul cu Oțelul că nu se aștepta ca gălățenii să le pună atât de multe probleme. Fotbalistul spune că pentru echipa sa seara de joi a fost una tristă.

“Este o seară tristă! Nu îi doresc nimănui să trăiască așa ceva. Cred că ne-am gândit prea mult la jocul Stelei. Nu ne așteptam ca Oțelul să ne pună atâtea probleme, dar ei au venit degajați și au jucat bine. Ne-am făcut-o cu mâna noastră. Acum e târziu. Eu îmi doresc să rămân, dar depinde de mai mulți factori. Dacă se propune salvarea de la retrogradare, nu voi rămâne. Depinde de câți jucători pleacă, depinde de cum ne întărim”, a declarat Gabriel Mureșan, după meci, conform Mediafax.

Echipa Steaua a câştigat campionatul României pentru a treia oară consecutiv şi a 26-a oară în istoria sa, în urma remizei cu formaţia CSMS Iaşi, scor 0-0, şi a eşecului înregistrat de ASA Târgu Mureş, scor 1-2, cu Oţelul Galaţi, în ultima etapă a Ligii I.

Citește și Steaua este campioana României, pentru al treilea an consecutiv! Dramă la Târgu Mureș

Steaua a încheiat campionatul României cu 22 de victorii, cinci remize şi şapte înfrângeri, acumulând un total de 71 de puncte. ASA Târgu Mureş a încheiat campionatul pe locul 2, cu 68 de puncte.

Echipa condusă de Constantin Gâlcă a fost lider detaşat în tur, dar în retur a fost ajunsă şi depăşită de ASA Târgu Mureş, recuperând prima poziţie în penultima etapă.

Steaua va evolua în preliminariile Ligii Campionilor, iar ASA Târgu Mureş în preliminariile Ligii Europa.

Cele mai citite

SRI va gestiona sistemul informatic al ANAF

Proiectul de lege privind gestionarea sistemului informatic al ANAF de către SRI a primit un raport favorabil din partea comisiilor de specialitate și se...

Rusia – Ucraina, ziua 765: G7 se angajează să întărească apărarea aeriană a Kievului

Miniştrii de Externe ai statelor din G7 s-au angajat astăzi "să întărească mijloacele de apărare aeriană ale Ucrainei" împotriva atacurilor Rusiei, informează AFP.În comunicatul...

Liniile STB care duc la Arena Națională, modificate cu ocazia partidei FCSB – Rapid

În această sâmbătă, liniile 86, 90 și 143 vor funcționa pe trasee temporar modificate, informează Societatea de Transport București (STB). “Cu ocazia organizării meciului de...
Ultima oră
Pe aceeași temă