22.4 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăLifestyleASA Târgu Mureş- CFR Cluj 2-0, în etapa a X-a a Ligii...

ASA Târgu Mureş- CFR Cluj 2-0, în etapa a X-a a Ligii Întâi

Cristi Pustai a debutat cu dreptul pe banca tehnică a celor de la ASA Târgu Mureş. Mureşenii s-au impus cu 2-0, pe teren propriu, în faţa celor de la CFR Cluj şi au interrupt, în acest fel, seria de şase victorii consecutive a clujenilor.

În minutul 35, Goga a ratat o lovitură de la 11 metri, dictată de arbitrul Marius Avram, după un fault al lui Susici asupra lui Hora. Şutul lui Goga a fost apărat de Felgueiras.

Hora a deschis scorul în minutul 43 printr-un şut de la 10 metri. În mintul 77, Ousmane N'Doye a înscris spectaculos cu un şut puternic de la 25 de metri. Senegalezul a lovit balonul cu piciorul stâng, mingea a lovit bara dreaptă a porţii lui Felgueiras, aproape de vinclu, apoi a ricoşat în plasă, potrivit Mediafax.

Au evoluat următoarele echipe:

ASA Târgu Mureş: Stăncioiu – Feussi, Bejan, M. Constantin, Sepsi – G. Mureşan, N'Doye – Hora, Goga (Voiculeţ 79), Zicu (Amauri '72) – Axente (Bumba '86). Antrenor: Cristian Pustai.

CFR Cluj: Felgueiras – Susici, Larie, I. Rada, Camora – Muniru (Christian '27), Monroy – Jakolis (Chanturia '46), Tade, Ivanovski – Guima (Păun '59). Antrenor: Vasile Miriuţă.

Cartonaşe galbene: M.Constantin '50, G. Mureşan '54, Axente '55, Voiculeţ '85 / Tade '68, I. Rada '90+3

Arbitri: Marius Avram – Vasile Marinescu şi Radu Ghinguleac – Iulian Călin.

Observatori: Nicolae Grigorescu şi Constantin Stătescu.

 

Cele mai citite

Stupoare în țările occidentale. Lideri din UE transmit mesaje de compasiune după moartea președintelui Iranului

Ceremonia funerară în memoria înalților oficiali iranieni care au murit în accidentul de elicopter din 19 mai 2024, în frunte cu președintele Ebrahim Raisi,...

Minciuna care scoate Generația Z în stradă

Tămbălăul generației Z de la Tbilisi, capitala statului Georgia din Caucaz, e un caz-școală despre cum acționează serviciile secrete străine într-o țară cu democrație...

Un iranian cu mandat de arestare în Emiratele Arabe Unite este protejat de …DIICOT

La ora actuală, serviciile de informații de la noi sunt în alertă pentru că un cetățean iranian care a escrocat băncile din Emiratele...
Ultima oră
Pe aceeași temă