11 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăLifestyleASA Târgu Mureș a transferat un fotbalist spaniol, care a evoluat la...

ASA Târgu Mureș a transferat un fotbalist spaniol, care a evoluat la Malaga, în Primera Division

ASA Târgu Mureș și-a întărit lotul cu un nou transfer, după ce l-a adus la echipă pe spaniolul Ivan Gonzalez Lopez, care, în trecut a evoluat la Malaga, însă ultima dată a jucat în a doua ligă germană, la Erzgebirge Aue.

Fundașul în vârstă de 26 de ani are experiență atât în primele două divizii spaniole, cât și în al doilea eșalon al fotbalului spaniol.

"A fost format de către clubul spaniol Malaga, pentru care a debutat și în La Liga în noiembrie 2009, într-o partidă cu Real Zaragoza. După 2 ani petrecuți la Malaga, timp în care a fost în atenția formațiilor Real Madrid, Atletico Madrid și FC Liverpool, Ivan Gonzalez a fost împrumutat la formația secundă a celor de la Real, Real Madrid Castilla. În septembrie 2013 s-a transferat în Germania la Aue, formație la care a evoluat până în toamna anului trecut", scrie ASA pe site-ul propriu.

În 2.Bundesliga Gonzalez are 15 partide în picioare, el ajungând la gruparea germană în toamna anului 2013.

Ivan Gonzalez are 29 de prezențe în La Liga și un gol marcat, pe când evolua la Malaga. El a fost apoi împrumutat în repetate rânduri la Real Madrid Castilla, unde a jucat 29 de meciuri, în Segunda Division.

Cele mai citite

Deputatul conservator Dan Poulter a trecut în barca Partidului Laburist

Deputatul conservator Dan Poulter, fost ministru al sănătăţii, a declarat sâmbătă presei că se alătură Partidului Laburist, ceea ce reprezintă un motiv de îngrijorare...

Așteptarea de 9 ani a luat sfârșit. FCSB e noua campioană a României la fotbal

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, pentru a se încorona noua campioană a Superligii. În...
Ultima oră
Pe aceeași temă