20.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăLifestyleASA Târgu Mureş renunţă la Adrian Falub. Cristian Pustai ar putea prelua...

ASA Târgu Mureş renunţă la Adrian Falub. Cristian Pustai ar putea prelua formaţia mureşeană

Adrian Falub nu mai colaborează cu ASA Târgu Mureş. Tehnicianul a ajuns la un acord cu reprezentanţii clubului pentru rezilierea înţelegerii. Mureşenii îl vor la cârma echipei pe Cristian Pustai, fostul antrenor al Pandurilor Târgu Jiu.

"Am discutat în Consiliu, am avut o discuţie şi cu Falub. Am ajuns la soluţia rezilierii contractului de comun acord. Acum se fac actele, mâine urmează să le semnăm. Toţi am considerat că n-am avut joc efectiv, mai ales la ultimul meci s-a văzut asta. Iar de câteva ori am câştigat în ultimele minute. Acum suntem în discuţii cu Cristi Pustai, să vină la noi", a declarat pentru MEDIAFAX viceprimarul oraşului Târgu Mureş, Claudiu Maior, care este membru în Consiliul de Administraţie al ASA Târgu Mureş.

Claudiu Maior a precizat că Falub a antrenat ASA Târgu Mureş timp de aproape un an şi, dat fiind că echipa a promovat cu el, a fost menţinut pe banca tehnică considerându-se că merită să i se acorde o şansă.

Echipa ASA Târgu Mureş a fost învinsă, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, de echipa CS Universitatea Craiova, în etapa a IX-a a Ligii I. Echipa din Târgu Mureş ocupă în prezent locul 6 în clasamentul Ligii I, cu 15 puncte, potrivit Mediafax.

Adrian Falub a preluat conducerea tehnică a echipei ASA Târgu Mureş în data de 25 martie.

Cristian Pustai a antrenat formaţia Pandurii Târgu Jiu până la 23 aprilie, când şi-a reziliat contractul punând capăt unei colaborări de un an şi aproximativ patru luni.

Tot luni, antrenorul Ionel Ganea a fost demis de la FC Rapid, gruparea giuleşteană negociind cu Marian Rada pentru a-l convinge să preia postul fostului internaţional.

Până în prezent, zece echipe din 18 şi-au schimbat antrenorii în această ediţie a Ligii I, din care s-au scurs nouă etape.

 

Cele mai citite

Serviciile secrete americane au tras concluzia în cazul Alexei Navalnîi

Serviciile secrete americane au stabilit că președintele rus Vladimir Putin probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziție Alexei Navalnîi, scrie Reuters. Navalnîi a murit...

Dacă nu la fotbal, la tenis de masă! Elizabeta Samara câștigă Liga Campionilor

Jucătoarea română de tenis de masă Elizabeta Samara a reușit să obțină pentru a cincea oară în carieră titlul în Liga Campionilor europeni și...

ANPC, recomandări pentru 1 Mai. “Acordați o atenție deosebită aspectului produsului”

Avertizarea transmisă de către directorul general al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), Paul Anghel, este deosebit de importantă pentru consumatorii din România, în...
Ultima oră
Pe aceeași temă