10 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăLifestyleAstra a pierdut unul dintre jucătorii de bază. Pe cine a transferat...

Astra a pierdut unul dintre jucătorii de bază. Pe cine a transferat Metalist Harkov

Astra Giurgiu a reziliat, de comun acord, contractul lui Sadat Bukari, jucător al cărui contract expira în vara lui 2015. Ghanezul urmează să evolueze la clubul ucrainean Metalist Harkov.

"Astra şi atacantul Sadat Bukari s-au înțeles cu privire la rezilierea contractului, care expira la vară. Clubul îi urează mult succes în activitatea sa fotbalistică jucătorului şi cât mai multe realizări profesionale şi personale", scrie pe pagina de Facebook a echipei Astra Giurgiu, citată de Mediafax.

Conform site-ului allsports.com.gh, Bukari s-ar fi înţeles cu gruparea ucraineană Metalist Harkov, suma pentru care s-a realizat transferul de la Astra Giurgiu ridicându-se la 400.000 de euro.

Atacantul ghanez a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care îşi exprimă regretul pentru despărţirea de Astra Giurgiu. "Părăsesc Astra cu tristeţe, dar ştiu că vă voi face pe toţi mândri. Mulţumesc Astra, voi fi recunoscător pentru totdeauna. Mulţumesc stafului tehnic, care a avut o răbdare excepţională şi care m-a ghidat în toţi aceşti ani", a scris Bukari pe pagina sa de Facebook.

Cele mai citite

Ce salarii aveau cu adevărat Nicolae și Elena Ceaușescu

Așa cum bine cunoaștem cu toții, până în urmă cu mai bine de trei decenii și jumătate, România s-a aflat sub jugul dictaturii...
Ultima oră
Pe aceeași temă