12.2 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăLifestyleAstra a primit prima tranșă din banii de la UEFA. Niculae anunță...

Astra a primit prima tranșă din banii de la UEFA. Niculae anunță plata salariilor

Clubul de fotbal Astra a primit prima tranșă din banii de la UEFA, patronul Ioan Niculae anunțând plata salariilor la zi. Finanțatorul echipei spune că a avut o înțelegere cu jucătorii în acest sens.

“Am plătit inclusiv salariile pe luna decembrie, nu cred că sunt foarte multe cluburi în România în această situație fericită. Țin să precizez că a fost o înțelegere în acest sens cu jucătorii, să așteptăm acești bani și majoritatea au înțeles acest lucru. Nu ne dezintegrăm, nu suntem în colaps! Încercăm să ne menținem pe drumul pe care am pornit, și îi rog pe toți cei care denigrează Astra să nu uite faptul că am investit în infrastructură, din banii proprii, mai mult decât orice alt club din România, în ultimii ani”, spune Ioan Niculae, președintele Adunării Generale a Acționarilor al clubului Astra Giurgiu, potrivit site-ului oficial al clubului.

Astra a participat, în premieră, în grupele Europa League, unde a terminat pe locul trei în faza grupelor, după ce a jucat şi în turul trei preliminar şi în play-off. După ce a primit o parte din banii de la UEFA, clubul anunță că în acest moment este cu drepturile financiare “la zi”.

Conform UEFA, Astra ar avea de primit aproximativ 1,6 milioane de euro, doar în urma rezultatelor sportive, fără "cota de market pool".

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă