18 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleAstra este pregătită pentru şaisprezecimile Ligii Europa

Astra este pregătită pentru şaisprezecimile Ligii Europa

Astra este pregătită să se califice în şaisprezecimile Ligii Europa- o spune chiar preşedintele Adunării Generale a clubului Astra Giurgiu, Ioan Niculae.

"Este o grupă în care nu avem nimic de pierdut. Tot ce e de acum încolo pentru noi este o premieră. Cred că avem şanse să trecem mai departe. Şi dacă nu ne vom califica nu e nicio nenorocire, dar vom juca fotbal. Cred că şi noi şi Steaua am avut cam acelaşi noroc, este o grupă accesibilă, chiar mai accesibilă decât a noastră. Am văzut meciurile Petrolului cu Zagreb, iar Celtic nu este o echipă de speriat încât să nu putem juca fotbal cu ei. În orice caz nu sunt mai buni decât Lyon", a spus Niculae.

Ioan Niculae a afirmat că Astra va putea disputa meciurile din faza grupelor pe stadionul din Giurgiu. "Atât observatorul UEFA, cât şi o persoană trimisă special, ne-au trasat două sarcini, care nu sunt deosebite: montarea unei camere de luat vederi la jumătatea peluzei, iar la tribuna a doua să facem nişte modificări pentru comentatorii sportivi. În rest au fost numai cuvinte de laudă. Acest stadion l-am construit exact după manualele UEFA ", a completat Niculae, potrivit Mediafax.

Niculae a precizat că la Astra vor mai veni câţiva jucători care să completeze lotul şi pentru participarea în grupele Ligii Europa. "Vor veni câţiva jucători. Am încercat să luăm jucători care aduc valoare, nu doar numeric, pentru că numeric era simplu. Un jucător mi-a confirmat astăzi că vine, dar să vedem ce zice Dinu Gheorghe, pentru că e supărat pe el. Dinu mi-a spus că are pregătită o listă scurtă de jucători. Ne mai trebuie neapărat un fundaş central şi un jucător de bandă. Chiţu şi Grandin mai au nevoie de o lună de zile pentru a fi la nivelul celorlalţi", a subliniat Niculae.

Întrebat dacă s-a bucurat pentru eliminarea Stelei din Liga Campionilor, Niculae a răspuns: "M-am bucurat de situaţia în sine, cu Moţi, un român, pe care îl înjurau în România înainte de a pleca de la Dinamo, a ajuns în Bulgaria, face performanţă, iar bulgarii îl respectă pentru asta. M-am bucurat că Moţi e român, eu m-am bucurat pentru românul Moţi."

Echipa Astra Giurgiu va evolua în grupa D a Ligii Europa, alături de formaţiile FC Salzburg (Austria), Celtic Glasgow (Scoţia) şi Dinamo Zagreb (Croaţia), conform tragerii la sorţi, de azi, de la Monaco.

 

Cele mai citite

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Elevii vor intra de vineri în vacanţă, după finalizarea cursurilor, şi se vor întoarce în şcoli miercuri, 8 mai, potrivit calendarului aprobat de Ministerul...

Pachetul de 61 de miliarde pentru Ucraina sau despre cum “era păcii s-a încheiat în Europa”

Congresul american a adoptat un pachet de 90 de miliarde de dolari pentru acordarea de ajutor militar Ucrainei, Israelului și Taiwanului. Fiindcă o reacție...

Jack Grealish ar putea ajunge alături de Horațiu Moldovan! Atletico a pus ochii pe englez

În vârstă de 28 de ani, Jack Grealish își dorește să părăsească Manchester City la finalul acestui sezon. Cunoscut pentru talentul său în atac,...
Ultima oră
Pe aceeași temă